O
Osman_Tunç
Bu yüzden 2 emsaller çok değerli olacak2 emsallerin ticari kısmında 1+1, 2+1 ler yapılabilir hiçbir sıkıntı yok
Bu yüzden 2 emsaller çok değerli olacak2 emsallerin ticari kısmında 1+1, 2+1 ler yapılabilir hiçbir sıkıntı yok
Ankara’da bu kadar çok potansiyeli olupta gelişmeyen bir tek dodurga var.Artık buraya önem vermeleri lazım insanlar yıllarca imarı bitmiş yeri bekliyor böyle saçma bir durum yokAnkara'nın biraz güneye doğru büyümesi lazım. Şehir planlamacısı olsam şehri güney ve güneybatıya doğru büyütürüm.
Evet, bu konuda çok iyimserim. Çankaya belediyesinin raporu plandaki bütün sıkıntıları belirtip çözümü sunduğu için meclis o düzeltmeleri yapıp çıkardıktan sonra hiç bir sıkıntı kalmaz. Hiç bir dava da planın işleyişini durduramaz. Umuyorum plan Ocak'ta meclisten geçip askıya çıkarsa Mart gibi hukuki süreç tamamlanmış olur ve inşaat ruhsatlarının önünde hiç bir engel kalmaz.Grubu en başından beri takip ediyorum ve yatırımlarım yıllar öncesine dayanıyor. Grupta en objektif gördüğüm isimlerden biri olarak RKK’yı dikkatle takip ediyorum. Bu yaz inşaatların başlayacağını söylediğinizi hatırlıyorum. Hâlâ bu söyleminizi savunuyor musunuz? Sizi güvenilir bir kişi olarak gördüğüm için sormak istedim.
Umarım dedikleriniz harfiyen gerçekleşir. Bizim de bu sonsuz bekleyişimiz son bulur.Evet, bu konuda çok iyimserim. Çankaya belediyesinin raporu plandaki bütün sıkıntıları belirtip çözümü sunduğu için meclis o düzeltmeleri yapıp çıkardıktan sonra hiç bir sıkıntı kalmaz. Hiç bir dava da planın işleyişini durduramaz. Umuyorum plan Ocak'ta meclisten geçip askıya çıkarsa Mart gibi hukuki süreç tamamlanmış olur ve inşaat ruhsatlarının önünde hiç bir engel kalmaz.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.