Tema düzenleyici

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SaySev
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu sahibi
Vallaha çok haklısınız Ahmet bey 2 ayda yapacakları işi 6 ayda hala yapamadılar.

• Beğen
Tepkiler: ...
Kıymetli dostlarım bende bölge yatırımcısıyım. Sene 2008 de m2 si 50 tl idi. Dodurga Uzun ince parseller diye geçiyordu. Ben yenimahalle tapudan aldım. Önce şehitali oldu. Şimdi de Orhun mahallesi oldu adı. Parsel bilgisi paylaşmayacağım. Hayattaki nadir pişmanlıklarımdandır. O zamanlar sıfır megane parasına almıştık. Aynı parayla Yuva eryaman sonlarından 3000 m2 alabiliyordum. Ve oradan alsaydım imarları bitti çoğu dairesine oturdu bile. Kısmet demiyorum. İnsanın istediği değil yaptığı olur. Yok MİA, yok golfkent, Yok izmir yolu, Emlakçılar bölgede öyle bir hava estirdiki sanırsın NASA arazisi. Hadi beni geç bir dünya avukat, hakim , üst düzey bürokrat okumuş kültürlü herkesi keklemişler. Bu sebeple hayal satan emlakçıları, sevmediğim gibi seveni de sevmem..

Meclisten haber var mı?? kasım ayı bitiyor.....

Kıymetli dostlarım bende bölge yatırımcısıyım. Sene 2008 de m2 si 50 tl idi. Dodurga Uzun ince parseller diye geçiyordu. Ben yenimahalle tapudan aldım. Önce şehitali oldu. Şimdi de Orhun mahallesi oldu adı. Parsel bilgisi paylaşmayacağım. Hayattaki nadir pişmanlıklarımdandır. O zamanlar sıfır megane parasına almıştık. Aynı parayla Yuva eryaman sonlarından 3000 m2 alabiliyordum. Ve oradan alsaydım imarları bitti çoğu dairesine oturdu bile. Kısmet demiyorum. İnsanın istediği değil yaptığı olur. Yok MİA, yok golfkent, Yok izmir yolu, Emlakçılar bölgede öyle bir hava estirdiki sanırsın NASA arazisi. Hadi beni geç bir dünya avukat, hakim , üst düzey bürokrat okumuş kültürlü herkesi keklemişler. Bu sebeple hayal satan emlakçıları, sevmediğim gibi seveni de sevmem..
Siz 200

Konu sahibi
35 m2 lik yol açılmaya başlandı diye duyum aldım bilgisi olan var mı

Konu sahibi
Geçenlerde bende gittim 10 yıl önceki gibi duruyor hala

Dodurgada emlak müzayede 29804/8 parselin 1.75 emsal,metresi 18.000tl den satışa çıkarmış.diğer parsellerde 19.500tl v.s satışa çıkmış

Dün dodurgadaydım yol çalışması göremedim

Konu sahibi
Tek tapu olarak mı satıyorlar

Konu sahibi
Hafta sonu bende o bölgedeydim. Ancak herhangi bir çalışma göremedim.

Aralık meclisine kalmış dodurga yetişmemiş inşallah bu da ayrı bir süreç olup uzamaz.

Konu sahibi
Aralık meclisi kaçında oluyor yetişir mi acaba

Konu sahibi
Geçenlerde ihale vardı ne kadarsa satıldı bilgisi olan var mı acaba

Geri
Üst Alt