Tema düzenleyici

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SaySev
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sayın myrste21 yok mu sizde iyi haber. Hatırladığım kadarıyla siz de yoğun bir şekilde arsanızın kat karşılığı anlaşması işin müteahhitlerle görüşme yapıyordunuz. Sizden de son gelişmeler hakkında bir yorum alabilir miyiz?

Sayın myrste21 yok mu sizde iyi haber. Hatırladığım kadarıyla siz de yoğun bir şekilde arsanızın kat karşılığı anlaşması işin müteahhitlerle görüşme yapıyordunuz. Sizden de son gelişmeler hakkında bir yorum alabilir miyiz?
şuanda görüşmeleri askıya aldım daha doğrusu mütahit firmaların saçma tekliflerini dinlemekten sıkıldım o yüzden 1 2 ay hiç firmayla görüşmüyorum yüzdelik kısımda bana 47 diye diretiyorlar o yüzdeliğede bende arsa yok malesef %50 altı olmucanı acelemin olmadıgını defatle söyledim şuan beklemedeyim

Yatırımcı olması için para ile alması lazım. Aileden geliyorsa yatırımcı sayılmaz.

Mesela ben yatırımcıyım. Bugün inşaat başlasa çok mutlu olurdum çünkü verdiğim paranın karşılığını en kısa zamanda almak isterim. Eğer arsam aileden gelseydi bende en iyi teklifi alana kadar beklerdim.

Merhabalar, forumu uzun zamandır takip ediyorum şimdi üye olmayı tercih ettim.Dodurga da yerim var istanbul da yaşıyorum.1+1 daireler istanbulda çok moda kimi yatırım amaçlı alıyor kimi daha büyük ev almak için 1+1 den başlayıp 2+1 e evlerini değiştiriyorlar. Öğrenci,garsoniyer,bekar gibi kavramlar burada pek yok burada gündem evim olsun başımı sokacak yeter mantığında ama Ankara nasıl tam bilmiyorum enflasyon gibi etkenler fiyatları hep yukarı çekiyor. Ankara giderek büyüyor istanbul gibi mi olacak tam kestiremiyorum.Herkese bol kazançlar diliyorum

Aptal olan elindeki malı bitirip başkalarındada olmasın diye yazarak bi halt olacağını sanandır o adamın zaten hiç yoksa 20 30 dairesi vardır bu kadar bekliyorsa isim verse zaten birbirinizi tanıyorsunuzdur aynı köylüsünüz nede olsa

Ne için aptallık olsun? Müteahhit benden fakir değil, neden malımı yedireyimki durduk yere. Zorda değilsem, çaresiz kalmamışsam malımı değerinden vermeye özen gösteririm.

Ayrıca tek hissedarsanız %5 büyük bir rakam. 10bin m² 2 emsal parselde %5 1000m² inşaat alanına denk geliyor. 1500$ dan 1,5 milyon dolar eder.

Son düzenleme:
Ne için aptallık olsun? Müteahhit benden fakir değil, neden malımı yedireyimki durduk yere. Zorda değilsem, çaresiz kalmamışsam malımı değerinden vermeye özen gösteririm.

Ayrıca tek hissedarsanız %5 büyük bir rakam. 10bin m² 2 emsal parselde %5 1000m² inşaat alanına denk geliyor. 1500$ dan 1,5 milyon dolar eder.
Egitim sart veya sen de mi emlakcisin

Malini degerinden verebilmek icin baska firsatlari kacirmanin neresi mantikli?

Dunyada parani gomecek tek sey arsa mi? Arsaya tek alternatif lira mi?

Yok mu baska bir sey?

Hisse, altin, bond, vs? Bunlar yilda yuzde kac getiriyor? %1 falan mi getiriyor?

Ayrica arsa kur riskinden ve faiz riskinden etkileniyor.

O kadar parasi olan adamin iki tane beyin hucresi mi yok? %5 icin kimse 6 aydan fazla beklemez. %5 icin kimse bu tur ortamda beklemez, satar cikar satabiliyorsa.

Son düzenleme:
Altyapiyi yapsalar da sizin gibiler yuzunden dodurganin yuzde doksaninda 20 yil yapilasma olmaz bence. Mahkemede birbirinizi yersiniz

Geri