www.instagram.com
Bunlar kesinlikle ticari ofis olarak işlenir, konuta çevrilmesi 2023'ten sonra tekrar zorlaşmış.Yalnız aklınızda olsun. Bu 1+1 ler büyük ihtimal iş yeri niteliğinde olur. Belirtmemişler ama almak isteyen bunuda araştırsın.
Boş yapma nereye para etmeyecekDodurgada 1+1 ler inanınki ilerde para etmeyecek.çünkü bölgenin sosyo ekonomik yapısına uygun değildir.çoğunluk boş kalacak veya ucuz fiyata ipsiz sapsızlar kiralayacak bölgenin değeride düşecek
Benim hissem konut parselinde doğru, ayrıca yine konut parselinden hisse alma arefesindeyim. İsteseydim t+k parselinden alırdım. Benim için çok fark etmiyor.Ne alaka ne alaka nüfusun artması ticari+konutlara mı bağlı ? Konut arsan var diye üzüldüğün için olmasın o
2024 eylul ayindan kalma bir haber degil mi bu?DODURGA'da Park sakura göl evleri 29987/11 nolu parselde doğtürk inşaatla özel RTÜK kooperatifi kat karşılığı anlaşma yapmışlar
hangi yaz?Güzel haberler peşpeşe gelmeye başladı. Hemen hergün bir yeni proje belli oluyor. Yazın bunların birçoğu kazma vurmaya başlayınca arsa fiyatları da ivme kazanarak yükselecek.
Hem proje ortaklarına hem de hepimize hayırlı olsun.
Tebrik ederim.insanların heyecanına köstek olacağına, işte böyle araştır bul2024 eylul ayindan kalma bir haber degil mi bu?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.