100 baz puan düşürmüşler. %38’den 37’ye gerilemiş.Persembe faiz indirimi gelebilir 100 150 baz puan. yatirim tavsiyesi degildir.
şuanda görüşmeleri askıya aldım daha doğrusu mütahit firmaların saçma tekliflerini dinlemekten sıkıldım o yüzden 1 2 ay hiç firmayla görüşmüyorum yüzdelik kısımda bana 47 diye diretiyorlar o yüzdeliğede bende arsa yok malesef %50 altı olmucanı acelemin olmadıgını defatle söyledim şuan beklemedeyimSayın myrste21 yok mu sizde iyi haber. Hatırladığım kadarıyla siz de yoğun bir şekilde arsanızın kat karşılığı anlaşması işin müteahhitlerle görüşme yapıyordunuz. Sizden de son gelişmeler hakkında bir yorum alabilir miyiz?
ruhsat alinmasini mi bekliyorsunuz?acelemin olmadıgını defatle söyledim şuan beklemedeyim
Bence Ahmet bey siz okuduğunuzu anlayamamışsınız …..şaşırtmadınız yine bravoMali aileden gelenler aptaldir. Ekstra 5% kazanmak icin yillarca beklerler diyorsunuz
Egitim sart veya sen de mi emlakcisinNe için aptallık olsun? Müteahhit benden fakir değil, neden malımı yedireyimki durduk yere. Zorda değilsem, çaresiz kalmamışsam malımı değerinden vermeye özen gösteririm.
Ayrıca tek hissedarsanız %5 büyük bir rakam. 10bin m² 2 emsal parselde %5 1000m² inşaat alanına denk geliyor. 1500$ dan 1,5 milyon dolar eder.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.