Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SaySev
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
O vakit, 50 k veya 40-45 k dan satıp 30 k dan almak gerekmez mi?
Abi kastettiğim gerçek değerinin 30 bin olmadığıdır. Yoksa ilanlarda metresi 45-50’den yerler var. Gerçekten sıkışmayan 30’dan satmaz ve satmıyor da. Grupta bu fiyattan alan satan var mı onlar yazıp cevaplasın.

2 ay önce benim perselimde 30 dan satıldı. Ön alım için bana tebligat ta geldi. Tebligat fiyatı yüksekti. Ama öğrendiğim kadarıyla Dodurga da muhtar al sat yapiyormus. Ve o satMis

Bahsedilen inşaat Dodurga değil, Alacaatlı'daki parseldir sanırım.

Dodurga için inşaat ruhsatının çıkmış olduğunu sanmıyorum, öyle olsa herhalde duyardık.

Bilindiği üzere Ankara büyükşehirin 1/100.000 planı iptal olmuştu.yenisi yapıldımı onaylandımı acaba bilgisi olan varmı

Dodurga parseli doğru ama bizim bölge olan taraf değil başlayacak denilen parsel türkkonut bulvarı petrol ofisi karşısındaki yerden bahsediliyordur başlanılacak proje geçen yaz bölgeyi gezerken görmüştüm etrafı çevrili satış ofisi bile yapılmış hazırdı keşke bizim orası olsa ama değil

O zaman inşaat ruhsatı için kanaatimce bizim bölge büyükşehirin 1/100.000 planın onayını bekliyor.çünkü şehirin ana planı ortada yok

O zaman inşaat ruhsatı için kanaatimce bizim bölge büyükşehirin 1/100.000 planın onayını bekliyor.çünkü şehirin ana planı ortada yok
İnşaat ruhsatı için üst ölçek plan vesaire gerekmiyor.

Dodurga planı 25.000 lik planın iptalinden önce sonuçlandı ve kazanılmış hak sağladı. Bu sayede revizyon da mümkün oldu.

Plan açısından herşey yolunda.

Umarım kısa zamanda ruhsatlar verilmeye başlanır.

• Beğen
Tepkiler: Rtb
Plan 2017 de iptal oldu diye biliyorum dodurgada 2022 de tescillendi bu nedenle iptalden sonradır.yani 2017 den sonraki imarlar bana göre boşluktadır.şu anda bile şehirde yeni imar yapamıyorlar çünkü 1/100.000 plan yok.yeniden hazırlanması lazım

Geri