Hangi parsel? (temsili)bana %45 le geliyorlar hepsine yok diyorum %45 e dodurgada verilcek mal yok boş kalsın
Hangi parsel? (temsili)bana %45 le geliyorlar hepsine yok diyorum %45 e dodurgada verilcek mal yok boş kalsın
Arkadaşlar merhaba,
Edindiğim bir bilgiyi sizlerle paylaşmak istiyorum.
Ada-parsel: 29793/1, Ankara Çankaya Dodurga Mahallesi’nde yer alan Gökdemir Ladin projesinin inşaatının bu ay içerisinde başlayacağı bilgisini aldım.
Projede 60 metrekare, Amerikan mutfaklı 2+1 daireler bulunuyor. Fiyatlar 5.500.000 TL’den başlıyor ve kat ile cephe durumuna göre artış gösteriyor.
Her ne kadar Dodurga Mahallesi’nin tam merkezinde olmasa da, bu bölgede inşaatın başlaması gerçekten sevindirici bir gelişme.
Bu vesileyle tüm yatırımcılarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.
Görünen o ki 2026–2027 yılları Dodurga yılları olacak. Yolun da açılmasıyla birlikte bölgenin çok daha hızlı gelişeceğine inanıyorum. Tabii bunlar benim şahsi görüşlerim.
Proje alanında herhangi bir levha vs var mı? Veya Gökdemir inşaat kendi internet sitesinde buraya dair tanıtım videosu var mıydı?Arkadaşlar merhaba,
Edindiğim bir bilgiyi sizlerle paylaşmak istiyorum.
Ada-parsel: 29793/1, Ankara Çankaya Dodurga Mahallesi’nde yer alan Gökdemir Ladin projesinin inşaatının bu ay içerisinde başlayacağı bilgisini aldım.
Projede 60 metrekare, Amerikan mutfaklı 2+1 daireler bulunuyor. Fiyatlar 5.500.000 TL’den başlıyor ve kat ile cephe durumuna göre artış gösteriyor.
Her ne kadar Dodurga Mahallesi’nin tam merkezinde olmasa da, bu bölgede inşaatın başlaması gerçekten sevindirici bir gelişme.
Bu vesileyle tüm yatırımcılarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.
Görünen o ki 2026–2027 yılları Dodurga yılları olacak. Yolun da açılmasıyla birlikte bölgenin çok daha hızlı gelişeceğine inanıyorum. Tabii bunlar benim şahsi görüşlerim.
Proje alanında herhangi bir levha vs var mı? Veya Gökdemir inşaat kendi internet sitesinde buraya dair tanıtım videosu var mıydı?
Gökdemirlerin projesine şöyle bir baktım.
projede bütün daireler 1+1 ve 2+1 den oluşuyor.
150 metre kare sınırlamasından bu parsel etkilenmiyormu acaba?
Peki öyle nasıl oluyor üstad 150 metre büyüklüğünde hiç daire yok hep 1+1 2+1 nasıl yapabiliyor benim görüştüğüm firma yok demişti
26 kasımda TOKİ parsellerinin ihalesi var içlerinde Dodurga parselleride var
Bugün iyi haberlerden devam ediyoruz.
Elit Yapı firması 29804 ada 6 parseldeki 10.000 m² lik konut imarlı ve 1.75 emsalli arsa üzerinde toplam 30.000 m² inşaat alanında 290 bağımsız bölüm konut yapması planlamaktadır.
Firma, Aralık 2025te inşaat’a başlaması öngörüyor.
Projenin adı Elit Vadi. Daha önce Elit Manzara Beytepe projesini tamamlamışlar. Daire fiyatları Beytepe’de 5+1, 24 milyon tl.
Link’e tıklayarak detayları görebilirsiniz:
![]()
Elit Vadi | Elit Yapı
www.elit-yapi.com
Teşekkür ederim.Yok, bu projeyi yapma şansları sıfır.
O parsel tamamen konut parseli ve 150 m2 düzenlemesi ile maksimum 117 konut yapma şansları var.
Verdikleri rakamlar da tutarsız. Emsal dışı maksimum %30 inşaat alanı olsa toplamda 22.000 m2 eder.
Bu proje hakkında daha önce yazmıştık.
Teşekkür ederim.
Müteahhit firma bugün bana Aralık 2025 diye bilgi verdi, o yüzden paylaştım.
Üstad onu anladım ama benim demek istediğim parselin metresine göre çarpınca yüzde 60 ı konut olarak 110 adet 150 metrekareden konut çıkıyor diğer yüzde 40 ticariyide ortalama 60 metreden hesapladım 185 adet ticari kapı numarası çıkıyor yani 295 oluyor hesapta proje komple 1+1 ve 2+1 yani 150 metre büyüklüğünde daire yok projedede 500e yakın konut 7. Adet dükkan denilmiş bu nasıl oluyor tabi bizim için daha iyi ama bunu merak ettim?Parsel 2 emsal, konut+ticaridir herhalde.
Dairelerin büyük kısmını ticari ofis olarak gösterecekler sanırım.
Sadece 150 M2 sınırına göre denk gelen sayıda daireyi konut gösterebilirler. Kalanlar da ofis şeklinde iskan alırlar.
Konut+ticaride ne kadarını konut ne kadarını ticari kullanacağı net ve sabit olarak belirtilmemiş, olayın komik tarafı biraz da bu.Üstad onu anladım ama benim demek istediğim parselin metresine göre çarpınca yüzde 60 ı konut olarak 110 adet 150 metrekareden konut çıkıyor diğer yüzde 40 ticariyide ortalama 60 metreden hesapladım 185 adet ticari kapı numarası çıkıyor yani 295 oluyor hesapta proje komple 1+1 ve 2+1 yani 150 metre büyüklüğünde daire yok projedede 500e yakın konut 7. Adet dükkan denilmiş bu nasıl oluyor tabi bizim için daha iyi ama bunu merak ettim?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.