Tema düzenleyici

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SaySev
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Emsaller kaks bölümünde de güncellenmiş

Ekli dosyalar

• IMG_9847.jpeg
    IMG_9847.jpeg
    6.1 MB · Görüntüleme: 119
Emsalleri nasıl görüyorsunuz,nerden nasıl giriyorsunuz, ben göremiyorum

50 ' lik bulvarda çalışmalar başlamış , bölgedeki arkadaşlar bilgi verebilirse iyi olur.

• Beğen
Tepkiler: mmc
Ne çalışması başlamış üstad. Yol mu yoksa başlayan firma mi var

Başlayan bir şey yok arkadaşlar. İnanmayın kimseye. Dodurgaya çok yakın taraftayım herhangi bir hareket yok

2027 den önce bişey olmucak arkadaşlar boşuna hayal kurmayın her denilenede inanmayın

Koskoca 2026 boşmu geçecek ,
2026 da birşey yapılmayacak mı

Dodurganın beklenen seviyeye gelmemesi ilginç cidden. Birileri topluyor tahminim. 50’lik bulvarda hisseli yerim var. O bölgeyi tanıyan arkadaş, orada yeri olan ve alım yapan birine soruyor. Adam tek tapu metresine 50.000 veriyor. Senin yerinde hisseli 40-45.000 arasına veririz diyor. İlanlara bakıyorum 50’lik bulvar metresi hala 30.000. Bekleyince kesinlikle servet getirecek ama fazla beklemek yordu bizi. Ben 2019’da aldığımda metresini 800 TL den aldım. O zaman da uçacak kaçacak deniliyordu. Tamam bayağı kazandıkda. Finali dairede görmek gerek. Bir kaç kişide bana 2026 baharı bekleyin. O zaman çosacak dedi. Artık oranın bir an önce gelişmesi gerek.

dodurgada arsaları toplayan topladı zaten.Şimdi sıra mütahitlerde.Düşük oranlardan anlaşıp karlarına kar katmak istiyorlar.Alt yapıya gelirsek önümüzdeki bahara kadar bu bölgenin çok fazla hareketleneceği görüşündeyim

dodurgada arsaları toplayan topladı zaten.Şimdi sıra mütahitlerde.Düşük oranlardan anlaşıp karlarına kar katmak istiyorlar.Alt yapıya gelirsek önümüzdeki bahara kadar bu bölgenin çok fazla hareketleneceği görüşündeyim
İnşallah tez zamanda görürüz abi. Artık coşması için son demler ama fazla beklediğimiz için sıkılıyoruz. Görünene göre bahara doğru ivmenin hız kazanacağıdır.

Arkadaşlar altyapı falan beklemeyin haftanın 3 günü su gidiyor öncelikle yönetim suyu getirsin sonra altyapıyı yapar.

Geri
Üst Alt