Yani aynı parselde ıhlamur inşaat varsa ,diğer hissedarlara ne zararı olabilir ki..burayı anlamadim...hissedar olarak..hisseyi alalı 4 yıl oldu...
Bir kaç kere yazmıştım, adamın elindeki iş takipçiliği sözleşmesi. Yani imarı başkası da hatta belediye de yapsaydı, Tolga o sözleşmedeki payı alır (tabii o payların gittiği şahıs Tolga değil).Yani plancı paylarını satanlar büyük zarardadır
Yerlere bakarken farkettim çb'si emsalleri düzeltmis. 1.75 ve 2.00 yaziyor.29897/4 veya 29821/4 parsellerinde yeri olan varsa kendi hissemizi satmayı düşünüyoruz. Düşünenler özelden yazabilir. Parsel dışından birine gitmesin
Bizde hala 0.50 görünüyorYerlere bakarken farkettim çb'si emsalleri düzeltmis. 1.75 ve 2.00 yaziyor.
Parsellerdeki diger hissedarlara ulasmayi deneyebilirsiniz. Tabi burasida bir çözum ama ne kadar bakarlar buraya bilinmez. Tapuya gidip bir sorun belki iletisim bilgilerini verirler...
Bizde hala 0.50 görünüyor
geçmiş olsunHerkese iyi akşamlar formda yeniyim bizim parseldende ıhlamurlar enerji bayağı bir yer almış bunun bize olumlu yada olumsuz nasıl bir etkisi olur açıklayabilir misiniz benim bu işlelerle ilgili bilgim yok
Mesela 10 yıl inşaata verdirmez ordaki hakkını alana kadar hadi mahkemeye verdiniz uğraştırıp durur öyle kolau değil isterse 1m2 olsun hak sahibiNiye geçmiş olsun yazdiniz ...aydinlatirmisiniz
Peki hakkını almasi gereken kişilerden aldi diyelim hakkını.. başka yapacagi bisey varmi..biz alalı çok oldu...belki insaati hizlandirir...böylede bakılmaz mi olayaMesela 10 yıl inşaata verdirmez ordaki hakkını alana kadar hadi mahkemeye verdiniz uğraştırıp durur öyle kolau değil isterse 1m2 olsun hak sahibi
29936/3 te payını aldı zatenO sözleşmedeki paylarını öyle ya da böyle alacağını yazmıştım. Asıl sorun bu paylarla neredeyse bütün parsellere girmesi. Payını vermemiş olanların hissesine, bu şekilde parsele şerh koydurur, bu tehlikelerden birisi. Çünkü bir müteahhit anlaşacağı zaman parselde hukuki hiç bir sorun olmasını istemez.
Diğer yandan hemen her parselde söz hakkı olacak, hemen her müteahhit onun da gönlünü etmeye uğraşacak. Kaldı ki sözleşmede kopardığı pay %14 hiç ufak değil, neredeyse her parselin büyük ortaklarından biri olacak.
Kendi payı olarak hesapladığı payları isteseydi bir kaç parselde toplayıp diğer parselleri rahat bırakabilirdi. Bu sebeple ben kötü niyetli olduğuna inanıyorum.
E-Devletim olmadığı için konut parselinin hissedar listesine bakamıyorum. Forum üyeleri içinde 29936/3 parselde hissesi olan varsa hissedarlar listesine bakabilir mi? Bakalım o parsele de el atmış mı?
Ticari parselde en son Aralık ayında satış sebebiyle şufa yazısı gelmişti, orada Ihlamur, Vadi falan isimleri yok, en azından o parselde kafamız rahat.
Çok kişi imzasını verdi o parselde yer sahipleri yani orada sıkıntı yok.O sözleşmedeki paylarını öyle ya da böyle alacağını yazmıştım. Asıl sorun bu paylarla neredeyse bütün parsellere girmesi. Payını vermemiş olanların hissesine, bu şekilde parsele şerh koydurur, bu tehlikelerden birisi. Çünkü bir müteahhit anlaşacağı zaman parselde hukuki hiç bir sorun olmasını istemez.
Diğer yandan hemen her parselde söz hakkı olacak, hemen her müteahhit onun da gönlünü etmeye uğraşacak. Kaldı ki sözleşmede kopardığı pay %14 hiç ufak değil, neredeyse her parselin büyük ortaklarından biri olacak.
Kendi payı olarak hesapladığı payları isteseydi bir kaç parselde toplayıp diğer parselleri rahat bırakabilirdi. Bu sebeple ben kötü niyetli olduğuna inanıyorum.
E-Devletim olmadığı için konut parselinin hissedar listesine bakamıyorum. Forum üyeleri içinde 29936/3 parselde hissesi olan varsa hissedarlar listesine bakabilir mi? Bakalım o parsele de el atmış mı?
Ticari parselde en son Aralık ayında satış sebebiyle şufa yazısı gelmişti, orada Ihlamur, Vadi falan isimleri yok, en azından o parselde kafamız rahat.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.