Sincan törekent'te Lizbon adında çok katlı bir bina yaptılar. Büyük ihtimalle bu firma. Çevresindeki binalara göre daha nitelikli daire ürettiler.LİZBON İNŞAAT PETROL
ÜRÜNLERİ TURİZM GIDA SANAYİ vs. Vs. Diye gidiyor
Kuruluş 2015
Alım satım illaki oluyordur ama kaçtan gidiyor bilmiyorum. Hissedarsanız webtapudan hissedarları görüp alım satım tarihlerine ulaşabilirsiniz.Selamlar sağlık alanını satan var mı kaçtan gidiyor m2 si biliyor musunuz
Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın 18 Eylül'de teklif topladığı 3 büyük parselle ilgiği nihai pazarlık görüşmeleri bugün olacakmış.
Parsellere 3, 5 ve 6 teklif gelmiş.
Burada da metrekare fiyatında 30.000 liranın geçileceğini sanıyorum.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.