Dodurgadaki tum parsellerdeki hissedarlari ve adreslerini biliyorlar diyorsunonlar bulurlar, gerekli bağlantıları var, merak etme. kesin ve doğru olarak bulabiliyorlar.
Dodurgadaki tum parsellerdeki hissedarlari ve adreslerini biliyorlar diyorsunonlar bulurlar, gerekli bağlantıları var, merak etme. kesin ve doğru olarak bulabiliyorlar.
Evet ada parsel yazınca kimin kaç metre hissesi var görebiliyorsun.Dodurgadaki tum parsellerdeki hissedarlari ve adreslerini biliyorlar diyorsun
Rkk bey ben dogudayim. Buralarda tapuda birini gordunmu istediğin bilgileri alabiliyorsun diyorlar. Ankara tapuyu bilmiyorum ama geneli böyle.Büyük ihtimal tapuda tanıdıkları, işlerini gördürdükçe bir güzellik yaptıkları memurlar vardır.
Meşhur laf: "Benim memurum işini bilir."![]()
Ben yurtdışında yaşıyorum. Maalesef güncel fiyatlar hakkında da bilgilere sahip değilim. İlanlardaki rakamlar hepsi gerçek mi, yoksa millete gel gel yapmak için mi bilmiyorum.Rkk bey sizin bağlantılar vardır. Bu Dodurga imar bitme aşamasında ama sarı sirede hala 11-12 binlerde ilan var. Bu rakamlar doğrumu degilmi bilmiyorum. İmar süreci bir aksilik olmazsa 1 ay 40 gün civarı tamamlanır. Bu durumda kademeli olarak 30-40-50 yükselmesi gerekmezmi. Örneğin askı asamasinda MT kare fiyatları 30-40 larda olması gerekirken hala yerlerde
10 11 e adamlar en dandik yerde fiyat istiyorlar dairelere 4+1 eFiyatların artmasını baltalayan durumda 150 metre olayı.Mesela 2+1 70 metre yer 6 milyona çok rahat satılırdı.Ama 4+1 150 metre yer 12-13 milyona daha zor satılır
Taks konusunda bnm bir bilgim yok. İlerde çankaya belediyesi güncellerse e-imar sayfasını oradan görebiliriz veya imar çapından vs öğrenebiliriz.Plan paftasını yükleyebilecek olan var mı acaba. Ben ulaşamadım.
Arsaların inşaat alanı için taban alan katsayısı nedir? Yani 10 dönümlük bir arsanın % kaçına inşaat yapılabiliyor?
Bir kaç sayfa dediğim nerdeyse 30 sayfa olmuşPlan paftasını yükleyebilecek olan var mı acaba. Ben ulaşamadım.
Arsaların inşaat alanı için taban alan katsayısı nedir? Yani 10 dönümlük bir arsanın % kaçına inşaat yapılabiliyor?
150 metre olayını anlayamamışsınız.Bu plancı olayını ben de anlamadım gitti. Bir de 150 metre yerine 120 metre ve üstü denilseydi daha iyi olacaktı. en azından alım satımı kiralanması en çok talep gören 3+1 daireler günümüzde. 4+1 in alımı da zor satımı da daha zor bence
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.