Parseli sorguladığımda hala 0,50 emsal çıkıyor. İki seçenek var ya Çankaya belediyesi işini düzgün yapıp verileri güncellemiyor yada süreç hala tamamlandı.
Çap başvurusu yapanlar olmuş henüz ruhsat aşamasına geçememişler.Kıymetli forumdaslar! Dodurgada ruhsat alan oldu mu ? Bilgisi olan var mi?
Lira bazinda artar tabi de doviz bazinda artar mi?2026 dan itibaren gayrimenkul fiyatları yukarı yönlü ivmelenecektir
Doviz bazında artış olacağını sanmıyorum. Olsa da sınırlı olacaktır diye düşünüyorum. Belki konum bazında artış olabilir.Ancak piyasanın hareketlenecegini düşünüyorum. Şuan piyasa ölü, hareket yok. Alım yapmak rantabl da degil. Uygun olursa haric tabi. Altin ve faize bakinca, kimse ne olacagi belli olmayan tarla tapana 5/6 milyon para baglamaz. Sahsi fikrim.İtibar etmeyen satmayı bir deneyebilir.Lira bazinda artar tabi de doviz bazinda artar mi?Carry trade bitince doviz de firlayacak
Yalnız ben şimdi asılsız olduğunu düşündüm, başka hiçbir haber sitesi yazmiyor, sadece haber kanalları,Bilmiyorum ama otoban dışıda Dodurga ise ortalamayı düşürebilir.yoksa alacaatlıyla bitişiktir %20 fark eder.bu kadar fark olmaz
Yani stabil kalmasi da biseydir cunku fiyatlar doviz bazinda 30%-50% dusebilir. Yapilasma olursa dusus az olabilir veya yukselis olabilir, ama suanda yapilasma falan yok.Doviz bazında artış olacağını sanmıyorum. Olsa da sınırlı olacaktır diye düşünüyorum. Belki konum bazında artış olabilir.Ancak piyasanın hareketlenecegini düşünüyorum. Şuan piyasa ölü, hareket yok. Alım yapmak rantabl da degil. Uygun olursa haric tabi. Altin ve faize bakinca, kimse ne olacagi belli olmayan tarla tapana 5/6 milyon para baglamaz. Sahsi fikrim.İtibar etmeyen satmayı bir deneyebilir.
Merhaba aynı durum bizim parselde de oldu 1 er m2 yer almış firmalar var muhtemelen izaleyişuu davası açmak veya parseli kanser hale getirerek ucuza hisse kapatmak olabilir parselinizi kontrol edin son 1 yıl içerisinde 4 veya 5 firma giriş yapmış bunların bir kısmı şufa davası açılmasın diye trampa ile yapılmış 1 m2 trampa mı olur bu firmaların birisi beni 1 sene önce aramış çok düşük fiyat teklif etmiştiHerkese merhaba,
Forumu uzun zamandır takip ediyorum, ilk defa yazıyorum. Sizlere danışmak istediğim bir konu var.
Dodurgada bir parselde bir hissem var. Maalesef hissedar sayısı çok. Ancak asıl konu şu: Son altı ayda sadece 1 metrekare yer satın almış hissedar var, webtapuda gördüm. Bu kişinin iyiniyetli olmadığını düşünüyorum, şufa yoluna gidip tedbir almak doğru olur mu? Yoksa bana ne deyip görmezden mi gelmeliyim?
Bu işi bilen insanların değerli yorumları için şimdiden teşekkürler.
Ben daha önce yazdım. Başına gelen bilir, firma adına parsele girip milletin malına göz diken adı ****** köpekler var. Ama ben inanıyorum bir gün t.şşkl i birine de denk gelecek verecek eline. Msj bu kadarArkadaşlar izalei şuyu davası açmaya başladılar. bizim başımıza geldi. neyse ki biz şufa davası açarak karşı hamlemizi yapacağız ama şufa hakkınız varsa mutlaka kullanın yoksa sonradan arsaya hissedar olup ortaklığın giderilmesi davası açmaya başlıyor böyle ganı bozuk açgözlüler. varsa hakkınız kullanın. bana ders oldu siz de yanmayın. milleti birbirine düşürecekler. nasıl bir yasa boşluğu anlamıyorum. ben hakim olsam çağırırım ortaklığın giderilmesi davası açanı derim ki hayırdır kardeşim hangi konuda anlaşamadın da bu davayı açtın? kötü niyetli olduğun belli. hemen bu açgözlünün hissesi satardım. ama nerdeeee.
ortaklığın giderilmesi davasında kök tapu istisnası olduğunu düşünmüyorum. bu dava daha sonradan hissedar da olsan açılabiliyor maalesefKök tapuyada mı açabiliyorlar dava yoksa 2 sene geçmemiş alımlara mı üstad?
basit ama gerçek maalesefDurup dururken izalei şuyu davası açılamaz.mirasmı paylaşıyorsunuz,yoksa inşaatamı başladınız.şufa davası nasıl somut bir olaya dayanıyorsa,onunda belli kriterleri olması lazım.bu sabah uyandım hissedarlarıma izalei şuyu davası açıyorum çok basit bir düşünce
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.