Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri | Sayfa 160 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

• #3,183
Mesajlarınız neden silindi acaba
Merhabalar, @mmc

wowturkey.net ile Wowturkey.com birleştiğinden dolayı Veriler belli bir saatin verisi. kopyalanan veriden sonra yazmışsanız sizin mesajlarınız gelmemiştir. Geçiş yaparken ve yapmadan önce haber vermememiz istendi o yüzden haber veremedik.

Başka sorular için. https://wowturkey.com/konu/11249 Yazabilirsiniz.

Genç Moderasyon Ekibimiz Hizmetinizdedir. Sağlıklı günler dileriz.

• #3,184
Dün yazdığım mesaj silinmiş. Tekrar yazmaya çalışıyım.

Parsele ort 150m2’den 170 daire çıkıyor. Büyük ihtimalle kooperatife üye olanların sayısı bundan çok fazladır. Hissesini satanlardan alıp kendi payını arttırabilirsin maddi imkanın varsa. Tüm daire alma olasılığın artar. Aksi durumda başka bir üye/üyeler ile bir daireye ortak olursunuz gibi duruyor.

Burda anlamadığım kaç m2 arsaya denk geliyor elinizdeki hisse? Önceden proje mi yapmışlarda 2+1 (120m2) daire satar gibi pay satmışlar?
Merhabalar, @SütçüimaM

wowturkey.net ile Wowturkey.com birleştiğinden dolayı Veriler belli bir saatin verisi. kopyalanan veriden sonra yazmışsanız sizin mesajlarınız gelmemiştir. Geçiş yaparken ve yapmadan önce haber vermememiz istendi o yüzden haber veremedik.

Başka sorular için. https://wowturkey.com/konu/11249 Yazabilirsiniz.

Genç Moderasyon Ekibimiz Hizmetinizdedir. Sağlıklı günler dileriz.

• Beğen
Tepkiler: SütçüimaM
  • #3,187
Arkadaşlar dodurgada ticari parseller o kadarmı ucuzdur.bugün 1850.000tl bir ilan gördüm metresi, 18.500 TL doğrumudur

• #3,196
Abiler iyi günler dilerim. 2019'da 50'lik bulvar 29886 parselden 150 m yer aldım. Belki dodurganın en az hissedarlı olan yeri. Toplam 12 hissedar var. Şu an evim yok. Ankara Güneşevler mahallesinde 7-10 milyon yazan site ilanlarına mesaj attım. Takas yapar mısınız diye. Kimse yanaşmadı. Biliyorum dodurga gittikçe değerleniyor. Ama çocuğum da var. Ev ihtiyacım da var. Kiradayım. Bu yaptığım mantıklı mı. Daha ne kadar bekleriz. Yüzüp yüzüp kuyruğuna geldik. Bir tarafım da beklemek istiyor fakat anlattığım durumlardan dolayı da ev sahibi olmak istiyorum. Lütfen bana bir akıl verin.

• #3,197
Abiler iyi günler dilerim. 2019'da 50'lik bulvar 29886 parselden 150 m yer aldım. Belki dodurganın en az hissedarlı olan yeri. Toplam 12 hissedar var. Şu an evim yok. Ankara Güneşevler mahallesinde 7-10 milyon yazan site ilanlarına mesaj attım. Takas yapar mısınız diye. Kimse yanaşmadı. Biliyorum dodurga gittikçe değerleniyor. Ama çocuğum da var. Ev ihtiyacım da var. Kiradayım. Bu yaptığım mantıklı mı. Daha ne kadar bekleriz. Yüzüp yüzüp kuyruğuna geldik. Bir tarafım da beklemek istiyor fakat anlattığım durumlardan dolayı da ev sahibi olmak istiyorum. Lütfen bana bir akıl verin.
Anahtar almak için 2 3 yıl çok rahat beklersiniz. Acil ihtiyacınız varsa takas yapmayı deneyin. Hem alan şufaya düşmez hem de işiniz görülür. Yalnız taşınmazınızı arsa bedeli üzerinden hesap edebilirler.

Allah yardımcınız olsun. İhtiyacı olupta elindekini satmak zorunda kalanı en iyi ben anlarım.

• #3,198
Anahtar almak için 2 3 yıl çok rahat beklersiniz. Acil ihtiyacınız varsa takas yapmayı deneyin. Hem alan şufaya düşmez hem de işiniz görülür. Yalnız taşınmazınızı arsa bedeli üzerinden hesap edebilirler.

Allah yardımcınız olsun. İhtiyacı olupta elindekini satmak zorunda kalanı en iyi ben anlarım.
Bilgi için teşekkür ederim ağabeyim. Emlakçılar da bir tuhaf. Adam, yazmış siz kaç istiyorsunuz diye. Ben de dedim şu an 6-7 milyon arasına gider. Kendilerin de dediğim muhitte yazdığı fiyatlar absürt ve yüzlerce ilan var, halen satılmamış. Makul olsalar, bire bir takas yapılacak yer ama millet birbirini kazıklama derdinde.

• #3,199
Selam, bir mülkün değeri mülkün kalitesi kadar bulunduğu lokasyonun cazibesi ile şekilleniyor bilindiği gibi. Benim asıl önemsediğim Belediyelerin plandaki çevre düzenlemesi ve altyapı için ne kadar bütçe ve vizyona sahip oldukları. Beytepe , İncek ,Alacaatlı ve Yaşamkent bölgesinde bir çok kaliteli konut var ve halen binlerce konut üretiliyor. Üstelik çok fazla arazi stoğu da mevcut. Ancak bu konutlar bittiğinde trafik, altyapı ve beton yığınları ciddi sorun. Dolayısıyla eğer Dodurga bir fark yaratacaksa bence bu bölgenin yeşil alan, gölet, altyapısıyla mümkün olacak. Eğer saydığım bölgelerden daha ferah bir yaşam alanı oluşursa o zaman evlerimizin değeri ve anlaşmalarda %50'nin üzerine çıkmak çok kolay olur. Belediyelere imar plan(belediyeye ait olan yeşil alan vb) , projelere sadık kalması ve örnek bir yaşam alanı kurulması adına baskı yapmak faydalı olabilir. Şahsi fikrim Belediyenin ekonomi ve sosyal yardımların bütçedeki yeri gibi nedenlerle böyle bir proje vizyonunu gerçekleştiremeyeceği yönünde.

• #3,200
Belediyeler proje peşinde değildir.belediyeler oy alabilmek için ne kadar fazla sosyal yardım yaparım onun peşindedir.sosyal yardımlarda hak edene ulaşsa dert değil

Konu görüntüleyen kullanıcılar