Dava acilirsa ne zaman acilir acabaUmarım, 2023 nazım imar planında ongorulmedigi şekilde emsal ve nüfus artışı nedeniyle bir dava açılmaz. Ya da açılsa bile revize planda bu husus gözetilerek duzeltme yapılmıştır. Hayırlısı.
Dava acilirsa ne zaman acilir acabaUmarım, 2023 nazım imar planında ongorulmedigi şekilde emsal ve nüfus artışı nedeniyle bir dava açılmaz. Ya da açılsa bile revize planda bu husus gözetilerek duzeltme yapılmıştır. Hayırlısı.
Ilani sari sitede mi?29934 Dr Alp in sattığı parsel yeri çok güzel yapay göl manzaralı hissedarları toplu ve belli hepsinden kat karşılığı için taahhüt alınmış durumda siz alırsanız önceki sahibinin verdiği taahhüt sizinde kapsar
60 gün. İdari yargı.Dava acilirsa ne zaman acilir acaba
M2 kaç lira diyorlar almadan birde bu parselde belki 20 veya 30 adet 50 m2lik küçük parseller satıldı yani hissedar sayısı arttı almadan önce Dr alp den Musa veya muzaffer beyle görüşmeniz öneririm29934 şu anlık bu parsel gözüküyor abi ama başka bi parsel de var yakın tanıdığım onunla ilgili de bi çalışma yapıyor ama bu yazdığım parsel den fikir alırsam çok iyi olur benim için
Evet bunu ben de merak ediyorum.Arkadaşlar dodurgada ruhsat çalışması yapan herhangi bir muteahit varmı. Geçen biri diyordu 20 civarı muteahit projesini hazırlamış. Gerçeklik payı varmı. Kesin bilgi varsa paylaşalım. Kulaktan duymalar çok fazla.
inanmıyorum ben bunlaraArkadaşlar dodurgada ruhsat çalışması yapan herhangi bir muteahit varmı. Geçen biri diyordu 20 civarı muteahit projesini hazırlamış. Gerçeklik payı varmı. Kesin bilgi varsa paylaşalım. Kulaktan duymalar çok fazla.
Alp bey ben anlamadım Dodurga Ankara'nın enkiymetlisi diyorsunuz bı de uçtu kaçtı gibi maniplasyonlara itibar etmeyin diyorsunuz. Anlamadığım için soruyorum. Sizce Dodurga kazandirirmi yoksa yerinde mi sayar.Dodurga şu anda Ankara'nın en kiymetli arsa deposudur.fakat ben alt yapının yanında olduğum halde,benide kat karşılığı arayan olmadı.balondurki şişiriyorlar.emlakcılar fiyatları dibe çekmeye çalışıyor.bir kaç kişide yok sözleşme imzaladık.yok uçtu kaçtı gibi manipilasyon yapıyorlar.
2 sene bişey beklememek lazım nezlimce öyle düşünüyorum millete bakmayın uçtu kaçtı kıymetli ama ankaranın kıymetli yeri tek bura değil beytepe incelte zibil arsa var dahaAlp bey ben anlamadım Dodurga Ankara'nın enkiymetlisi diyorsunuz bı de uçtu kaçtı gibi maniplasyonlara itibar etmeyin diyorsunuz. Anlamadığım için soruyorum. Sizce Dodurga kazandirirmi yoksa yerinde mi sayar.
Dodurga kazandırır.hemde finalı bekleyenlere (yani inşaat aşamasını) çok kazandırır. mütahitler kat karşılığı peşimizdedir diyenlere inanmayın. Bu faiz oranıyla hangi mütahit işe başlar.hiç kimsenin kat karşılığı sözleşme yaptığı yoktur.elbet o da olacak ama bir iki yıl sonraAlp bey ben anlamadım Dodurga Ankara'nın enkiymetlisi diyorsunuz bı de uçtu kaçtı gibi maniplasyonlara itibar etmeyin diyorsunuz. Anlamadığım için soruyorum. Sizce Dodurga kazandirirmi yoksa yerinde mi sayar.
Hocam faiz oranları diyorsunuz ama projeler başlamadan satışların bittiği dönemi yaşıyoruz. İncek'te, Yaşamkent'te ve hatta Yapracık'ta projeler kağıt üzerinde bitiyor. Dodurga'nın da bu duruma gelmesi elbet yakındır diye düşünüyorum.Dodurga kazandırır.hemde finalı bekleyenlere (yani inşaat aşamasını) çok kazandırır. mütahitler kat karşılığı peşimizdedir diyenlere inanmayın. Bu faiz oranıyla hangi mütahit işe başlar.hiç kimsenin kat karşılığı sözleşme yaptığı yoktur.elbet o da olacak ama bir iki yıl sonra
İstatistikleri takip edersek yeni konutların satış oranı düşmüş ikinci el konutlar satılıyor.Hocam faiz oranları diyorsunuz ama projeler başlamadan satışların bittiği dönemi yaşıyoruz. İncek'te, Yaşamkent'te ve hatta Yapracık'ta projeler kağıt üzerinde bitiyor. Dodurga'nın da bu duruma gelmesi elbet yakındır diye düşünüyorum.
Hocam allah için hangi 4+1 kapış kapış gidiyor ağlıyorlar şuan satış yok diye kimse almıyorHocam faiz oranları diyorsunuz ama projeler başlamadan satışların bittiği dönemi yaşıyoruz. İncek'te, Yaşamkent'te ve hatta Yapracık'ta projeler kağıt üzerinde bitiyor. Dodurga'nın da bu duruma gelmesi elbet yakındır diye düşünüyorum.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.