İtirazlar ile ilgili prosedürü bilmiyorum. Bu itirazla ilgili tekrar meclis gündemine bir şey taşınıp taşınmayacağından bi haberim açıkçası. En iyisi ben yorum yapmayımValla böyleyse eğer gene uzamadımı abi

İtirazlar ile ilgili prosedürü bilmiyorum. Bu itirazla ilgili tekrar meclis gündemine bir şey taşınıp taşınmayacağından bi haberim açıkçası. En iyisi ben yorum yapmayımValla böyleyse eğer gene uzamadımı abi
Acaba AKP buradaki yapilasmayi niye engelliyor?Vallaha olacak iş değil başta da yazdığım gibi Çankaya belediyesi dodurganın imarını nasıl uzatabilirimin derdinde
Bu ne zaman belli olur acabaama eğer, yine kanunun arkası dolaniliyorsa, her türlü yd ve iptal kararı anında gelir
Şu hukuksal olarak sonucun ne olacağını bilen var mı lütfen tartışma atışma olmadan bilen veya danışan aydınlatsın artık dayanacak gücüm kalmadı mesela benim dişimi sıka sıka beklediğim yeri satmak zorunda kalacağım
Yani şuan kimi bekliyoruz?Büyük ihtimal bu düzeltme plan notlarının uygulamasında hiç bir değişiklik içermediği için askıya çıkması bile gerekmeyecek. Zaten Haziran geldi. Şurada 10 gün sonra askıya gerek olmadığı şeklinde meclisten geçerse görürsünüz.
Sizin değerlendirmeleriniz bizim için çok önemlidir,lütfen kalitenizden ödün vermeyin.gereksiz yazılar sizden beklemiyoruzBen seni niye muhatap alayım.
Aklınca sataşan sensin.
Hiç bir sorun yok, her türlü dava açıldı diye defalarca yazmış olan benim.
Lafa böyle başlayarak sataşan sensin.
Git ötede oyna.
Yani şuan kimi bekliyoruz?
Onlar meclise ne zaman gönderir?
Meclis ne zaman gundemine alir?
Rkk bey 1. Si bu foruma katildigimdan beri sizi takip edip muhattap alıyorum ve yazdiklariniz da gayet doğru ve bizi oldukça bilgilendiriyor.Hukuki olarak hiç bir sorun kalmadı, içiniz rahat olsun.
Benim geçen sene aylarca yazdığım sorunların hepsi Çankaya belediyesinin yazısındaki revizyonların plana işlenmesi ile ortadan kalktı.
Hukuki herhangi bir sorun kalsaydı asıl revizyonun yapıldığı 1000 lik plana sadece iki tane değil, en az 200 itiraz gelirdi.
Kaldı ki gelen iki itirazın da zaten hiç bir şansı yoktu, ikisi de reddedildi.
Ben seni niye muhatap alayım.
Aklınca sataşan sensin.
Hiç bir sorun yok, her türlü dava açıldı diye defalarca yazmış olan benim.
Lafa böyle başlayarak sataşan sensin.
Git ötede oyna.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.