Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Diyarbakır İmara Açılacak Bölgeler | Sayfa 16 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Diyarbakır İmara Açılacak Bölgeler

Bugünün haberi...
IMG_20250706_113356.jpg

Deprem konutları ve İlk evim projesi bitince ciddi ciddi gündeme gelebilecek bir şey olarak düşünüyorum yani 2-3 yıl sonra oglaklı bölgesi etrafındaki projeler de bitince bir statü değişikliği elzem hale gelebilir.

Batı illerinde hemen arsayı imara açıyorlar bu bağlar belediyesinde ne varsa açmadı bu da bana ders oldu imar geçerse garbiçanakçıdan vs bir daha arsa veya tarla kolay kolay almam diyarbakırdan paramızı başka ilden alsaydık yine katlamıştık.

arkadaşlar iyi geceler kaç kişiden duyum aldım garbiçanakçı da imar çalışması var fakat villakent yapılacak diyorlar.. kat irtifakı fazla vermiyorlar yönünde.. iddialar var benim görüşüme göre orası havalimanı maniası bölgesi değildir.. ve konut krizi çok o yüzden daha çok en fazla 5 katlı da olsa site tarzı çalışma verimesi lazım konut krizi büyük o bölgede..

Ben birşey anlamadım biri diyor garbicanakci ya imar verilecek biri çıkıp diyor verilmeyecek kimse net birşey demiyor kafamız karisti

Arkadaşlar şimdi herkes yatırım yaptığı bölgenin gelişmesini değer almasını istiyor. Bazı arkadaşlar gerçekten de süreçten bilgiden yoksun harekat ediyorlar. Konuşa arkadaşlar elinde bir bilgi vs yok. Bakın Serra Bucak açılmaması üzerine yorum yapıyorum. Revizyon imar planında olan bölgeler var bunlardan biri de Garbiçanakci bölgesidir yarın öbür gün imar gelirse oralara da gelir. Ama şu bölge olur bu bölge olmaz bu aşamada mantıklı değil. Sabırla bekleyip göreceğiz. Arsa bu imar gelemyene kadar değeri düşerde kalkarda kimse acele etmesin. Arsa önemli ve kazançlı bir yatırım aracıdır her zaman

Batı illerinde hemen arsayı imara açıyorlar bu bağlar belediyesinde ne varsa açmadı bu da bana ders oldu imar geçerse garbiçanakçıdan vs bir daha arsa veya tarla kolay kolay almam diyarbakırdan paramızı başka ilden alsaydık yine katlamıştık.
Belediye yetkilileri imar versek bunlar zenginleşir ve bizim cebimize bir şey girmez hasetliğinden bunu yapıyorlar diye düşünüyorum

Belediye yetkilileri imar versek bunlar zenginleşir ve bizim cebimize bir şey girmez hasetliğinden bunu yapıyorlar diye düşünüyorum
Bence kayapınar imara açıyor bu bağlar belediyesi ile ilgili bir sıkıntı var ne bilmiyorum. Bu 2026 revizyon planında inşallah içarlar imara

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Wowturkey.Net Forum Sitesi, Türkiye’nin en büyük fotoğraf paylaşım sitesi olmasının yanı sıra bilgi paylaşım forum sitesidir. Kullanıcılara eşsiz bir deneyim sunmak amacıyla aralıksız olarak hizmet vermektedir. Amacımız, birçok insanın arayıp ulaşamadığı bilgilere ücretsiz olarak ulaşmasını sağlamaktır. Resim, ulaşım, genel forum ve şehir altyapı paylaşımlarının arandığı kaliteli forum sitesine hoş geldiniz.

Yasal Uyarı

• WowTurkey.net 5651 Sayılı kanun kapsamında BTK tarafından onaylı yer sağlayıcı'dır. Bu sebeple içerikleri kontrol etme ya da araştırma yükümlülüğü yoktur. Hukuka ve mevzuata aykırı olduğunu düşündüğünüz içeriği [email protected] adresinden bildirebilirsiniz. Kısa sürede dönüş yapmaya çalışacağız.