Biri arsa satarken paylaşmıştı ekran görüntüsü almıştımBu haritaya nereden ulaştınız acaba
Biri arsa satarken paylaşmıştı ekran görüntüsü almıştımBu haritaya nereden ulaştınız acaba
Kardeşim imar verilecek oraya mecbur kaldı artıkBen birşey anlamadım biri diyor garbicanakci ya imar verilecek biri çıkıp diyor verilmeyecek kimse net birşey demiyor kafamız karisti
İnşallah paşam dediğin gibi olur.Kardeşim imar verilecek oraya mecbur kaldı artık
Belediye yetkilileri imar versek bunlar zenginleşir ve bizim cebimize bir şey girmez hasetliğinden bunu yapıyorlar diye düşünüyorumBatı illerinde hemen arsayı imara açıyorlar bu bağlar belediyesinde ne varsa açmadı bu da bana ders oldu imar geçerse garbiçanakçıdan vs bir daha arsa veya tarla kolay kolay almam diyarbakırdan paramızı başka ilden alsaydık yine katlamıştık.
Bence kayapınar imara açıyor bu bağlar belediyesi ile ilgili bir sıkıntı var ne bilmiyorum. Bu 2026 revizyon planında inşallah içarlar imaraBelediye yetkilileri imar versek bunlar zenginleşir ve bizim cebimize bir şey girmez hasetliğinden bunu yapıyorlar diye düşünüyorum
Bağlar belediyesi imara açmaz çünkü bağlar belediyesi 2 para babasının elindeBence kayapınar imara açıyor bu bağlar belediyesi ile ilgili bir sıkıntı var ne bilmiyorum. Bu 2026 revizyon planında inşallah içarlar imara
Hashavar için bir ara sen kesin konusuyordun ne oldu iptal mi olduBelediye yetkilileri imar versek bunlar zenginleşir ve bizim cebimize bir şey girmez hasetliğinden bunu yapıyorlar diye düşünüyorum
Hashavar için bir ara sen kesin konusuyordun ne oldu iptal mi oldu
su havzası ayağına imar yok dediler sadece hashavarHashavar için bir ara sen kesin konusuyordun ne oldu iptal mi oldu
Orada imar çalışması varDökmetaş ne durumda bilgisi olan varmı acaba
Fiyatlar çok yükseldi orda
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.