C
Caner21
Arkadaşlar Gabriçanakçı
Dökmetaş hangi taraf amaOrada imar çalışması var
Kardeş ben duyumu partiden aldım sağlamlığının ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum.Emirhan bey Garbiçanakçi ile ilgili bazi arkadaslar imar yok diyor siz calisma var diyorsunuz villakent kaynağiniz sağlam
Dökmetaş komple imara açılacakDökmetaş hangi taraf ama
Cankatran tarafı yol üzeri zaten imar var
Dökmetaş köy merkezinin olduğu yerde durum ne acaba
Çünkü üçkuyu toki hemen dibinde oranın
Mehdi bey sen bu duyumu. Nerden aldınDökmetaş komple imara açılacak
Partiden ne söylediler sana ben parti ile içli dişli biriyim şuan orada bir çalışma yok dediler sadece ençler özel imar için basvurmuslarKardeş ben duyumu partiden aldım sağlamlığının ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum.
Burda millete Ümit verip duruyordun yok hashavar kesin bilmem ne diyeBelediye yetkilileri imar versek bunlar zenginleşir ve bizim cebimize bir şey girmez hasetliğinden bunu yapıyorlar diye düşünüyorum
Bu çok eski bir planEkli dosyayı görüntüle 707071/100 binlik diyarbakır imar planı sarı alanlar kensel gelişim konut alanı belirlenmiş buralara imar girmesi yüksek ihtimal
Arkadaşlar lütfen kimsenin buraya imar gelecek gelmeyecek sözlerine itibar etmeyin. Elindeki arsaya prim yaptırmak için dedikodu yayıyorlar..
Komik'leşmeyin.. O devir eskidendiArkadaşlar lütfen kimsenin buraya imar gelecek gelmeyecek sözlerine itibar etmeyin. Elindeki arsaya prim yaptırmak için dedikodu yayıyorlar
Oglakli fiyat konusunda hashavari geçtiKomik'leşmeyin.. O devir eskidendi
Komik'leşmeyin.. O devir eski
Yani gerçekten de hayretler içinde böyle kesin bir dille imar buraya gelecek buraya gelmeyecek gibi saçma yorumları okuyorum. Bakın imari ilçe belediyeleri vermiyor. Açın mevzuatı okuyun bakın ne yazıyor. 5.000 binlik imarı büyükşehir veriyor oda ciddi bir çalışma ile. İmar komisyonlarinin bile net bilgisi yok. Siz kalkmış burada millete Umut verip elinizde ki arsalari satmaya çalışıyorsunuz. Diyelim ki sen haklısın bana alınmış bir meclis kararı veya yapılan bir çalışmayi göstersene Mehdi1234 ?Komik'leşmeyin.. O devir eskidendi
Yani gerçekten de hayretler içinde böyle kesin bir dille imar buraya gelecek buraya gelmeyecek gibi saçma yorumları okuyorum. Bakın imari ilçe belediyeleri vermiyor. Açın mevzuatı okuyun bakın ne yazıyor. 5.000 binlik imarı büyükşehir veriyor oda ciddi bir çalışma ile. İmar komisyonlarinin bile net bilgisi yok. Siz kalkmış burada millete Umut verip elinizde ki arsalari satmaya çalışıyorsunuz. Diyelim ki sen haklısın bana alınmış bir meclis kararı veya yapılan bir çalışmayi göstersene Mehdi1234 ?
Tekrar ediyorum arkadaşlar parti imarla uğraşmaz güncel bir sürü işleri var. Sadece ben şunu biliyorum onu da şehir plancı arkadaşıma sordum. Hashavarin bir bölümü su havzası bundan eminim. Garbiçanakcini bölgesi güncel olarak bekleyen ve en çok umut vaad eden bir bölge ama ne olur kimse bilm
Evet doğru bende sordum belediye memuru bile bilmiyor nereye imar geleceğini ama hashavarin da caddeye yakın kısmında su havzası yokturYani gerçekten de hayretler içinde böyle kesin bir dille imar buraya gelecek buraya gelmeyecek gibi saçma yorumları okuyorum. Bakın imari ilçe belediyeleri vermiyor. Açın mevzuatı okuyun bakın ne yazıyor. 5.000 binlik imarı büyükşehir veriyor oda ciddi bir çalışma ile. İmar komisyonlarinin bile net bilgisi yok. Siz kalkmış burada millete Umut verip elinizde ki arsalari satmaya çalışıyorsunuz. Diyelim ki sen haklısın bana alınmış bir meclis kararı veya yapılan bir çalışmayi göstersene Mehdi1234 ?
Tekrar ediyorum arkadaşlar parti imarla uğraşmaz güncel bir sürü işleri var. Sadece ben şunu biliyorum onu da şehir plancı arkadaşıma sordum. Hashavarin bir bölümü su havzası bundan eminim. Garbiçanakcini bölgesi güncel olarak bekleyen ve en çok umut vaad eden bir bölge ama ne olur kimse bilmiyor
Ağzına yüreğine sağlık çok mantıklı konuştun kürdi kardeş mehdiye cevap olaraktanYani gerçekten de hayretler içinde böyle kesin bir dille imar buraya gelecek buraya gelmeyecek gibi saçma yorumları okuyorum. Bakın imari ilçe belediyeleri vermiyor. Açın mevzuatı okuyun bakın ne yazıyor. 5.000 binlik imarı büyükşehir veriyor oda ciddi bir çalışma ile. İmar komisyonlarinin bile net bilgisi yok. Siz kalkmış burada millete Umut verip elinizde ki arsalari satmaya çalışıyorsunuz. Diyelim ki sen haklısın bana alınmış bir meclis kararı veya yapılan bir çalışmayi göstersene Mehdi1234 ?
Tekrar ediyorum arkadaşlar parti imarla uğraşmaz güncel bir sürü işleri var. Sadece ben şunu biliyorum onu da şehir plancı arkadaşıma sordum. Hashavarin bir bölümü su havzası bundan eminim. Garbiçanakcini bölgesi güncel olarak bekleyen ve en çok umut vaad eden bir bölge ama ne olur kimse bilmiyor
Diyarbakır Bağlar da imar gelecek ilk yer hashavar ve garbicanakcidirMehdi?? Emin emin konuşuyordun??
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.