Tema düzenleyici

Diyarbakır İmara Açılacak Bölgeler

Arkadaşlar ülkemiz serbest piyasa algısı var ama şunu da unutmamak lazım bu ülkede hic bir şey değer kaybetmez. Gelelim arsa fiyatlarına burada ki bazı arkadaşlari özelikle uyarıyorum. Tabi dürüst olarak işini yapanlarda var onlara saygı duyuyorum. 3 kişi ilana aynı bölgeden uygun fiyata atip bir süre sonra kaldırıyorlar sonra satmak isteyenlere "bakın fiyatlar bunlar" deyip ellerinden ucuza kapatıyorlar. Bazı insanlar da acil satmak istiyor olabilir onu da pas geçmemek lazım tabi. Fakat bağlarda ki arsaların bir değeri var. Satmak isteyenlerde almak isteyende bunu unutmasın. Sakın sakın elinizdeki arasanızi fiyat düştü diye sizden almaya çalışınlara da kulak asmayin.
Bunun bir örneğini bizzat kendim yaşadım geçen yıl. Pirinçlik bölgedeki benim arsamın olduğu parsel içinde çok uygun fiyata 500 metrekare satılık ilanı gördüm. Hemen arayıp satın alacağım dedim. Adam bir diyor şehir dışındayım, bir diyor eski borcunu ödeyeceğim vb bir sürü hikaye anlattı.Bir türlü yüzyüze gelmedi.Sahibinden.com a şikayet ettim.Bir gün sonra da olandan kalktı. Gerçek olan olsa kalkmazdı. Demek birinden ucuza arsa kapmaya çalışıyordu bu ilanı göstererek....

Geri