Hocam belediyeninkine kimler yerleşebilecek peki?Maliyeti aza indirmek için kendi arazilerine yapmak istedi belediye. İlerleyen süreçte başka projeleri de olabilir bence
Hangi parseldedir 40 dnmDostum senin bahsettiğin Büyükşehir belediyenin projesi makina İkmalin yanında 40 dönüm arazisi var belediyenin. Proje oraya yönelik. Oğlakli tarafina yapılan proje tamamen çevre şehircilik bakanlığı projesi. (TOKİ). Bu ikisi ayrıdır
Bu sayfaya nerede ulaşıyorsunuzBak kendi parselimi sorguladığım zaman
UİP yok
Olması için imara açılması lazım
E plan otomasyon uygulaması indirin hocamBu sayfaya nerede ulaşıyorsunuz
Hocam rica etsem Kayapınar/Yolboyu/ 124. Ada/ 171.parsel durumuna da bakabilir misin? Ben pek beceremedim bakmayı...Bak kendi parselimi sorguladığım zaman
UİP yok
Olması için imara açılması lazım
Valla 6 yıldır bekliyorum bu senede beklerim artık.İmar konusunda Diyarbakır en hareketli günlerini yaşıyor. Devlet projeleri(Sosyal Konutlar+TOKi+ İlk Evim) üstüne Belediyenin sosyal konutları ve hepimizin beklediği yeni imar planı. Bence arazilerinize sahip çıkın 3-4 ay kesinlikle satmayın Allah sattırmasın. Çok dillenen yerlerin aksine sürpriz yerler de primlenebilir. Sakin kalıp beklemek en doğrusu gibi. Hakkımızda hayırlı olsun.
Söylentilere göreCankatran ve Gözalan bölgesi ile ilgili bilgisi olan var mı dır.
Tabiki öncelikle her şeyin hayırlısı olsun. Her kesin kendine göre beklentileri var tabi, umut olması niyeti ile Bu söylentiler içerisinde hangi bölgeler geçiyor acabaSöylentilere göre
Açılacak olan İmar şehrin farklı bölgelerine açılacakmış Allahu alem
Herkes için hayırlı olan olur inşaallah
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.