Evet bağlar belediye başkanı Leyla ayaz bizzat bana söyledi imar istiyoruz ama valilik ve kurum bırakmıyor dedi ama şimdi Barış öldü olumlu yansıyacaktırNerede acacaklar imarı çevre ve şehircilik bakanlığı karismazsa anlamadım.
Evet bağlar belediye başkanı Leyla ayaz bizzat bana söyledi imar istiyoruz ama valilik ve kurum bırakmıyor dedi ama şimdi Barış öldü olumlu yansıyacaktırNerede acacaklar imarı çevre ve şehircilik bakanlığı karismazsa anlamadım.
Prim de yapmıyor heryer uçtu burası yerinde sayıyor imar anca fiyatini yükseltir ki bence imar yakın çünkü önceki dönemler dedi Serra bucak ve önceki dönemler de hashavara imar gelmesi an meselesiydiİnşallah kardeşim bir umutlan bakıyoruz ztn bu devirde çalışarak ev almak mümkün değil.
İşte zaten bağlarda tek yer var hashavar ve garbiçaankçıPrim de yapmıyor heryer uçtu burası yerinde sayıyor imar anca fiyatini yükseltir ki bence imar yakın çünkü önceki dönemler dedi Serra bucak ve önceki dönemler de hashavara imar gelmesi an meselesiydi
Caddeye yakın tarafta su havzası yoktur metalciler sitesi tarafinda su havzası vardırHashavar su havzası bir kısmı
O bölgelere imar çok zor
Verilmemesi de lazım
Su sorunu ciddi
Dbakır suyu o taraftan da geliyor
Su havzası veya sulak yerlere kesinlikle imar verilmemeli.biz insanoğluna hiçbir şey dayanmıyor imar girdimi sulak yere kurutur gider oraları
Orada bir çalışma var fiyatı da uçtuDökmetaşın imara açılma durumu nedir arkadaşlar
İnşallah bu sefer köy ile toki arasında kalan kısıma verirler çevre yoluda yapılacak deniyor uzun zamandır bekliyoruz herkes için adil bir imar planı yapılırOrada bir çalışma var fiyatı da uçtu
Şoreş bey garbiçanakçıda olan özel imar çalışmasını geçen yıl başlattılar fakat arsa sahipleri imza vermedikleri yani kabul etmedikleri için özel imar çalışması orda kapandı özel imar çalışmasını Bağcılar bölgesinde tanınan yapı mütahiti başlattı ama bence alamadıkları için son buldu ve siz hala diyorsunuz özel imar yargılamıyorum belki siz yeni duyum almışsınızdır özel imar ile ilgili fakat benim bildiğim böyleydi..Garbicanakci özel imar çalışmaları devam ediyor ama hashavar öncelikli olması lazım şehir merkezi yola sıfır tarım arazisi olmaz
İmza vermeyen başta muhtar Sedat ama devam ediyor duranlar üzerinde duruyoŞoreş bey garbiçanakçıda olan özel imar çalışmasını geçen yıl başlattılar fakat arsa sahipleri imza vermedikleri yani kabul etmedikleri için özel imar çalışması orda kapandı özel imar çalışmasını Bağcılar bölgesinde tanınan yapı mütahiti başlattı ama bence alamadıkları için son buldu ve siz hala diyorsunuz özel imar yargılamıyorum belki siz yeni duyum almışsınızdır özel imar ile ilgili fakat benim bildiğim böyleydi..
İmza vermemelerinin sebebi arsa payından çok kesinti yapıyorlar.. belediyenin yaptığı sınırın üstünde olduğu için kabul etmiyorlarİmza vermeyen başta muhtar Sedat ama devam ediyor duranlar üzerinde duruyo
Aynı şekil bende vermedim kaç defa aradılar yine gidip vermedim imzamı sadece gidip bi kağıt basmıştılar onu biraz okudum ve sonra okuyunca kâğıdı belediyenin imarından daha fazla kesinti payı yaptıkları için vermedim..Vallahi bende imza vermedim neden vereyim ki yani gerekirse imar gecmesin. Kalsın bu kadar çok kesinti olması akıl karı değil
Ne kadar kesinti yapılıyor ne yazıyor kağıttaAynı şekil bende vermedim kaç defa aradılar yine gidip vermedim imzamı sadece gidip bi kağıt basmıştılar onu biraz okudum ve sonra okuyunca kâğıdı belediyenin imarından daha fazla kesinti payı yaptıkları için vermedim..
Olsun sonucta imar orayı 20 katına çıkarırDiyelim ki belediye 45 oranındamı onlarınki 55 oranındaydı
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.