Yok yine bilmedinTOKİ'nin yanlarını trafo alanı yapıp sahış araziler arada kaynıyor ova koruma orası bunuda hatırlatayım![]()
Karakoca hangi mevki yerin varYok yine bilmedin![]()
O zaman canbaz ile kıyaslama yeriniBiliyorum hepsini kara kara düşünüyorum![]()
Yanlış tercih yaptın bölgede çok var işi bilmeyenNe yapayım Hamza güçüm bunlara yetti
Tabi canbaz emlakçı bile bilmiyorO zaman canbaz ile kıyaslama yerini![]()
Karakocada kalsın TOKİ Karakoca TOKİ ile gelişim tamamlasın bizim cambazın geniş tarım arazileri var konutlar olacakTabi canbaz emlakçı bile bilmiyorsenin yerin dışında heryer ramsar ova koruma ben söyleyince haberi oldu emlakçının ama sana bir şey fısıldayayım bakanlık Toki’yi canbaza alacakmış
![]()
Açıkcası satmış olduğum arsaya karşı Altın yada Araçlardaki fiyat artışlarını karşılaştırmak bu dönem için çok doğru olmayacağını düşünüyorum. Araçlardaki artış, pandemi ve sonrasında oluşan ekstrem durumla alakalı. Mesela şuanda da araç fiyatları 1-2 senedir yerinde sayıyor. Eger ekonomik veriler son 4-5 senede bu kadar bozulmasaydı, arsa fiyatlarındaki artış bu denli az olmazdı sanırım. Bu da daha önce anlattığım ülkedeki ekonomik şartlarla ilgili. Açıkçası bu ekonomik şartların da kısa vade de düzeleceğini sanmıyorum. Buda arazı yatırımlarında riski arttırdığı gibi, aynı zamanda beklenti süresini uzatıyor. Çok iyi analiz etmek gerekiyor.Bu fiyat artışında enflasyonun ciddi etkisi de var. 2015 yılında alınan sıfır km araçta şu an yaklaşık 25 kat civarı arttı. Bunu da göz ardı etmemek gerekiyor bence.
hikaye hacım o program orda yazan fiyatlar realist değil eğercede bağ sattım tapusora göre 2.5 milyon etmesi lazımdı 900bine anca gittiBirde benim sürgündere de aldığım yere tapu sor diye program var 3900 tl gösteriyor fiyatı o programdan tarlanızı analiz edebilirsiniz
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.