muhalefet yazacaktım
Ben burda herkese yardımcı oluyorum bana bu guruptan çok yazan oluyor 2 ay önce bu guruptan bir abiye yer aldım ve o 2 ayda en az 500 bin TL kazandı
Hamza'nın aldırdıgı kişi benim. Bu grubu bilmiyordum. Buraya gelmeden önce emlakçilar ramsar, ova koruma, karacabey de kışın su ıcinde kalan yerleri yatirimlik arazi diye satmaya calistilar. Grup da hamza ile karşilaşinca canbaz dan tarla aldım. Sagolsun aracı oldu pişman olmadim ve hamza nin dedigi gibi uzerine koydu.Ben burda herkese yardımcı oluyorum bana bu guruptan çok yazan oluyor 2 ay önce bu guruptan bir abiye yer aldım ve o 2 ayda en az 500 bin TL kazandı o bile şaşırdı
Kamu yararına istimlak ederler o gaz size yâr olmazYatırıma uygun mu
Bursa'nın Karacabey ilçesi Uluabat köyü Aktaş mevkiinde bulunan bir ketçap fabrikasının depo kısmında zemin etüdü yapan kepçe operatörü Emrah Us, yaklaşık 20 metre kazı yaptıktan sonra suyla karışık gaz çıktığını fark etti. Kepçe operatörü hemen yetkililere haber verdi. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve BOTAŞ ekipleri geldi. İnceleme yapan ekipler, çıkan gazın yüzde 80 doğal gaz olduğunu tespit etti.
Teknosab ın varlığı bile arsa değerlerini katlayacakken bir de bölgede doğalgaz yatağı varsa o zaman kıyamet kopar.Yatırıma uygun mu
Bursa'nın Karacabey ilçesi Uluabat köyü Aktaş mevkiinde bulunan bir ketçap fabrikasının depo kısmında zemin etüdü yapan kepçe operatörü Emrah Us, yaklaşık 20 metre kazı yaptıktan sonra suyla karışık gaz çıktığını fark etti. Kepçe operatörü hemen yetkililere haber verdi. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve BOTAŞ ekipleri geldi. İnceleme yapan ekipler, çıkan gazın yüzde 80 doğal gaz olduğunu tespit etti.
Sahibinden satılık doğalgaz imarlı araziler dönümü 1 milyarTeknosab ın varlığı bile arsa değerlerini katlayacakken bir de bölgede doğalgaz yatağı varsa o zaman kıyamet kopar.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.