takribi olarak dönümü 900 bin - 1 milyon civarı eder diye düşünüyorumSlm Arkadaşlar benim bu yer kaç TL eder Dönümü
Teşekkürler
takribi olarak dönümü 900 bin - 1 milyon civarı eder diye düşünüyorumSlm Arkadaşlar benim bu yer kaç TL eder Dönümü
Teşekkürler
Gelişmeler güzel gidiyor 2025 ara gazı veriyoruz çorap söküğü gibi patlıyacak bir bir haberler 19 Eylül sonrası yeni bir döneme girc
Hamza bey telefon numaranızı isteyebilirmiyim,danışmak istediğim bir konu var.Yeni Karağaç ramsar orda hiç birşey olmaz sitede yazılan güncellenmedi Karakoca olacak ama Karakoca olacağı yer rüzgar gülleri ne çok yakın yer orasıda bence saçma bir yer ama Karakoca da olacak taşlık açıklandı en kısa zamanda en geç 2025 Haziran ayında bakan tüm ihaleler açıklanacak demişti bu sebeple en geç 2025 Haziran belli olacak
Özelden yazdım bakınızHamza bey telefon numaranızı isteyebilirmiyim,danışmak istediğim bir konu var.
Taşpınar köy üstündeki mera
Neresi orası Hamza?Taşpınar köy üstündeki mera
Teşekkürler, müsait saatte arayacağız.Özelden yazdım bakınız
Neresi orası Hamza?
Subat ayında olacağını demiştim yeni bir süreç başladı artık burdan herkese haykırıyorum ne olursan ol ben burdan olacağım 2 yıl içinde en geç burası insaat başlayacak ve burası Ertuğrul Balat gibi olacakKarakoca toki ihale tarihleri belli oldu. 3-4-5 şubatta 3 parça halinde ihaleye çıkacak. Hareketlilik yeni başlıyor. Tüm hak sahiplerine ve teknosab yatırımcısına hayırlı olsun.
Ekli dosyayı görüntüle 58156
Beklenmeden belediye aksiyon alabilir bir önceki plana uyarak imar verebilir1/100.000 lik plan beklenmek durumunda mı? Bu plan onaylanmadan önce neler yapılabilir?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.