G
gokhan224
Teknosab' ın kurulduğu araziyi gidip görenler buranın tarım için son derece kötü bir toprak yapısına sahip olduğunu farkederler.
Bu durumda 2891 ve 2892'de ramsar dogru mu?Bu bölgeler ramsar etkisi fiyat olarak olur bugün ürünlüde yaylacıkta Tahtalı da nasıl sit alanı yerleri dönümü 4 5 milyon buluyorsa bırasıds o fiyatı bulur ama imar gelmez
Evet ramsarBu durumda 2891 ve 2892'de ramsar dogru mu?
Canbaz subaşı öneriyorum kentsel gelişim Bölgesi Karakoca TOKİ var bu fiyata biraz zor bulunurMerhaba. Kiracıyım. Ev alamıyorum , arabamı model yükseltmek yerine 500 bin tl değerinde arsa bakıyorum. Öneriniz neresi olur ? Yani şu da olabilir önümüz deprem ölmez sağ kalırsak üstüne ev ya da eve benzer bi yapı yapabileceğimizde bir yer olabilir.
Ramsar değil köye yakın bana kalsa 2 milyon etmesi lazım ben olsam 2 milyon dan asağı satmamHamza merhaba subaşı köyü parsel 750 ramsar alana giriyor mu ?birde buranin dönümü ne kadardan gidiyor bununla ilgili bir bilgi verebilirsen sevinirim
Ramsar değil köye yakın bana kalsa 2 milyon etmesi lazım ben olsam 2 milyon dan asağı satmam
Merhaba Bursa harici civar şehirler de olur derseniz özelden mesaj atabilirsiniz. Bursa içinde ise Kemalpaşa veya Yenişehir gibi yerlerden bakabilirsiniz.Merhaba. Kiracıyım. Ev alamıyorum , arabamı model yükseltmek yerine 500 bin tl değerinde arsa bakıyorum. Öneriniz neresi olur ? Yani şu da olabilir önümüz deprem ölmez sağ kalırsak üstüne ev ya da eve benzer bi yapı yapabileceğimizde bir yer olabilir.
Nilifer çayı orda ona yakın olduğu için uygun almayın alacakssnız dişbudaklar mevki alınMerhaba canbaz köyü manda yatağı mevki ile alakalı düşüncesi olanların fikirlerini merak ediyorum bir yer bölgelere göre biraz daha uygun
Nilifer çayı orda ona yakın olduğu için uygun almayın alacakssnız dişbudaklar mevki alın
Özelden yazdımO bölge ramsar deyil dimi Hamza bey birde sizinle iletişim kurabilecegim bir tel var mı bu işi yapiyorsaniz sizinle çalışmak isterim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.