Tema düzenleyici

Bursa Yatırımlık Arsa ve Araziler

Teknosab' ın kurulduğu araziyi gidip görenler buranın tarım için son derece kötü bir toprak yapısına sahip olduğunu farkederler.

Bu bölgeler ramsar etkisi fiyat olarak olur bugün ürünlüde yaylacıkta Tahtalı da nasıl sit alanı yerleri dönümü 4 5 milyon buluyorsa bırasıds o fiyatı bulur ama imar gelmez
Bu durumda 2891 ve 2892'de ramsar dogru mu?

Merhaba. Kiracıyım. Ev alamıyorum , arabamı model yükseltmek yerine 500 bin tl değerinde arsa bakıyorum. Öneriniz neresi olur ? Yani şu da olabilir önümüz deprem ölmez sağ kalırsak üstüne ev ya da eve benzer bi yapı yapabileceğimizde bir yer olabilir.

Merhaba. Kiracıyım. Ev alamıyorum , arabamı model yükseltmek yerine 500 bin tl değerinde arsa bakıyorum. Öneriniz neresi olur ? Yani şu da olabilir önümüz deprem ölmez sağ kalırsak üstüne ev ya da eve benzer bi yapı yapabileceğimizde bir yer olabilir.
Canbaz subaşı öneriyorum kentsel gelişim Bölgesi Karakoca TOKİ var bu fiyata biraz zor bulunur

Hamza merhaba subaşı köyü parsel 750 ramsar alana giriyor mu ?birde buranin dönümü ne kadardan gidiyor bununla ilgili bir bilgi verebilirsen sevinirim

Hamza merhaba subaşı köyü parsel 750 ramsar alana giriyor mu ?birde buranin dönümü ne kadardan gidiyor bununla ilgili bir bilgi verebilirsen sevinirim
Ramsar değil köye yakın bana kalsa 2 milyon etmesi lazım ben olsam 2 milyon dan asağı satmam

Merhaba Bursa harici civar şehirler de olur derseniz özelden mesaj atabilirsiniz. Bursa içinde ise Kemalpaşa veya Yenişehir gibi yerlerden bakabilirsiniz.

Merhaba benim tarlam dağ korusu 2840 parsel de bilgisi olan lar yorum yapabilirmi yeri hakkında

Merhaba canbaz köyü manda yatağı mevki ile alakalı düşüncesi olanların fikirlerini merak ediyorum bir yer bölgelere göre biraz daha uygun

Merhaba canbaz köyü manda yatağı mevki ile alakalı düşüncesi olanların fikirlerini merak ediyorum bir yer bölgelere göre biraz daha uygun
Nilifer çayı orda ona yakın olduğu için uygun almayın alacakssnız dişbudaklar mevki alın

O bölge ramsar deyil dimi Hamza bey birde sizinle iletişim kurabilecegim bir tel var mı bu işi yapiyorsaniz sizinle çalışmak isterim

Nilifer çayı orda ona yakın olduğu için uygun almayın alacakssnız dişbudaklar mevki alın
Screenshot_2024-10-21-19-05-14-461_com.android.chrome.jpg

Bu bölge nasıldir Hamza bey 1511 parsel disbudaklar

TEKNOSAB Müteşebbis Heyet Toplantısı, Vali Ayyıldız Başkanlığında Yapıldı!

1730021957996.png

Slm.Değerli karakoca talihlileri.Sizlere güzel haberlerim var.Herhangi bir yanlış giden bir durum olmaz ise Şubat ayı ilk haftası Karakoca toki ihalesi yapılacak bilgisini öğrendim.Herkese hayırlı olsun inşallah.

Çok iyi. Bu haber o bölgede toprağı olanlar için neler vadediyor ?

3316 konut demek anadoludaki birçok ilçe nüfusuna yakın insanın bu bölgede yaşaması anlamına geliyor. Ki bu sadece bir başlangıç. Gelişimin sadece tokinin yapılacağı arazi ile sınırlı kalmayacağı da aşikar.

Geri
Üst Alt