Tema düzenleyici

Bursa Yatırımlık Arsa ve Araziler

Bölgesel olarak güzel olsa da gerek nilüfer çayına çok yakın olması gerek dere yatağına cephe olması yatırımsal açıdan dezavantaj olarak görülebilir. Muhtemelen size kadastral yola cephe olduğu söylendi ancak tescil harici alan kadastral yoldan ziyade dere yatağına benziyor yine de belediyeden sormanız daha doğru olacaktır.
Beklenti olarak imar gelsin uçsun kaçsın gibi bir düşünceniz yoksa , tarım yapacaksanız veya toprak bu değerlenir derseniz doğru fiyattan alınabilir.
Gelelim en can alıcı nokta olan fiyat kısmına eğer 4 milyon tl civarında ise düşünülebilir. Pazarlık konusunda biraz zorlayıcı olmakta yarar var.
Abi karakoca 126 parsel TOKİ’yle trafolar arasında imar gircek mi bu bölgeye bilginiz veya ön görünüz nedir

Abi karakoca 126 parsel TOKİ’yle trafolar arasında imar gircek mi bu bölgeye bilginiz veya ön görünüz nedir
Eğer yer size ait ise bekleyin değilse yasal mevzuatı iyi araştırın ve yeri tedaşa çekme mesafelerini sorarak alın. İmara çok yakın girebilir ama öncelikle mevzuatı araştırıp soruşturun. Alacaksanız fiyatın fahiş olmadığından emin olun. Benim bildiğim 380 kv'lik trafo merkezi olduğu ve çekme mesafesinin max 75 metre olduğu parsel trafo merkezinin dış duvarına 72 metre mesafede trafo merkezi ile duvar arası da 50 metre yani sorun olmaz diye düşünüyorum.

Hem Karacabey'e hem Mudanya'ya hem de Karakoca Toki'ye ve Teknosab yatırımcısına müjde geldi. Çınarcık barajı suyu Karacabey, Mudanya ve Karakoca Toki'yi uzun süreli susuzluk tehlikesinden kurtaracak. Aynı zamanda 3500 konutlu Karakoca Tokiye ek olarak bölgeye 2500 konutun daha Toki eliyle yapılması için çalışmalara başlandığı açıklandı. 6 bin konutun sadece toki eliyle yapılması ülkemizdeki birçok ilçeden daha fazla nüfusa sahip bir yerleşim yeri olması için yeterli iken bizler bunun sadece bir başlangıç olduğunu biliyoruz.

Screenshot_20251020_144533_Chrome.jpg

Eğer yer size ait ise bekleyin değilse yasal mevzuatı iyi araştırın ve yeri tedaşa çekme mesafelerini sorarak alın. İmara çok yakın girebilir ama öncelikle mevzuatı araştırıp soruşturun. Alacaksanız fiyatın fahiş olmadığından emin olun. Benim bildiğim 380 kv'lik trafo merkezi olduğu ve çekme mesafesinin max 75 metre olduğu parsel trafo merkezinin dış duvarına 72 metre mesafede trafo merkezi ile duvar arası da 50 metre yani sorun olmaz diye düşünüyorum.
Yer benim abi bekliyoruz bakalım

Geri
Üst Alt