Ramsar tampon bölge ve ova koruma alanı olması lazımKarakoca 3872 parsel ramsar ya da tampon bölgede midir?
Merhabalar Hamza bey, canbaz 271 ramsar mi oluyor bu durumda?Çizdiklerim yerin altı ramsar özellikle subaşı doğusuna dikkat edin Karakocaya da dikkat edin canbaz temiz bu sebeple Karakoca yenibahçeler subaşı bağlar ve çakaldere mevki ama cakaldere mevki eğimli orda vadi var temiz yer ama saydıklarım arasında en kötü mevki canbaz bağlar canbaz taşlık mevki taşlık mevkiinde biraz dikkat edeceğiniz ramsarlı bölgeler var daha çok seyran tarafına doğru
Ekli dosyayı görüntüle 54422
Ekli dosyayı görüntüle 54423
Ekli dosyayı görüntüle 54424
Ekli dosyayı görüntüle 54425
Ekli dosyayı görüntüle 54426
Merhaba. Bahsettiğiniz yer benim de yaşadığım Mustafakemalpaşa ve civarına denk geliyor. Böyle bir duyum almadık. Biraz araştırma yaptım, Susurluk/okçugöl civarında termal arama izni için başvuru yapmış Sinpaş.Bu bölgede değil ama bu bölgeye yakın sayılabilecek karacabeyi 28 km geçtikten sonra Susurluka 20 km mesafede tatil köyü konseptinde sinpaş kasaba projesi yapılacakmış. Projenin içinde neler bulunacak. AVM, aquapark, lunapark gibi. Proje bu bölgeye değer katar mı.
Bu projede inşaata başlanmış. Lansmanı bu ay veya gelecek ay yapılacakmış.Merhaba. Bahsettiğiniz yer benim de yaşadığım Mustafakemalpaşa ve civarına denk geliyor. Böyle bir duyum almadık. Biraz araştırma yaptım, Susurluk/okçugöl civarında termal arama izni için başvuru yapmış Sinpaş.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.