k1066 TM7
Arızalanan araçların yerine verilmiş hep. Anlaşılan bu araç bugün joker araç. Şimdi de HT11'de.A3072 --> 41AT ve 80T
Nasıl bu iki hatta çalışır? Bir yanlışlık olmasın? Acaba 85C'nin yerine mi çalıştı da 41AT olarak gözüktü? Çok mantıksız geliyor olabilir ama başka türlü bağdaştıramadım.
Solo karsan o 78C hattında hiç çekilmez var ya. Klimaları nasıl bilmiyorum ama pişe pişe gidilir78C ==> K-1245, O-2265
98KM ==> O-1248
Klimasını geçtim de İstoç yokuşunu çıkabilirse mucize sayılır.Zira kendileri(Solo karsan) yokuş çıkamamakla ünlüdür.Solo karsan o 78C hattında hiç çekilmez var ya. Klimaları nasıl bilmiyorum ama pişe pişe gidilir
Nasıl o kadar yokuşuyla Hamidiye Mahallesi hala Karsaniye (mahalleye Ayazağa kapandığından beri Karsandan başka araç girmiyor) durumunda onu anlamış değilim.Klimasını geçtim de İstoç yokuşunu çıkabilirse mucize sayılır.Zira kendileri(Solo karsan) yokuş çıkamamakta ünlüdür.![]()
Daha da inanılmazı 97 hattının güzergahı kapalı diye verilmişK1684 BN1
Dediğin araç 98S'de. Verilen araçlar 97'nin güzergahı kapalı diye dönüşte BN1 vermişlerB-1512 yerine verilmiş olabilir.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.