76O'da C kodlu araç olarak bir tek C-1605 Conecto bulunuyor. Bu durum gerçekten de günlük olabilir, yarın da çalışırsa bölge değiştirmiş demektir.
76O'daki en sağlam araçlardan biri. A-360 bende torpilli onu saymazsak en iyisi diyebilirim.76O'da C kodlu araç olarak bir tek C-1605 Conecto bulunuyor. Bu durum gerçekten de günlük olabilir, yarın da çalışırsa bölge değiştirmiş demektir.
A-360 zaten dehşet bir şey A-8 bölgesindeki nadir güzelliklerden76O'daki en sağlam araçlardan biri. A-360 bende torpilli onu saymazsak en iyisi diyebilirim.
Maalesef doğru. 76O da çoğunlukla eski araçlar var 2025 procity yakışırdıC-1647 arızalı olan A-1818 yerine 1 günlüğüne gelmiştir
Bence bugünlüktür. Aracın bugün için normalde görevi yoktu. Dün C-1648'in görevi yoktu mesela.76O - C-1647
Bu araç bölge değiştirmiş sanırım ya da bugünlük bir durum da olabilir.
.C-1647 arızalı olan A-1818 yerine 1 günlüğüne gelmiştir
Körüklü alması zorunlu olan ve hak eden bir hat98KM'de yine körüklü sayısı çok fazla
M2521 -> 98KM
M2535 -> 98KM
M2550 -> 98KM
M4550 -> 98KM
M4555 -> 98KM
M4562 -> 98KM
M4756 -> 98KM
Bunlar haricinde Procity TR, CNG'Lİ Temsalar ve İOAŞ araçları da var.
Kesinlikle itirazım yok sürekli kullandığım bir hat çok kurtardı beni sağolsun ve Sefaköy Metrobüs yolcularını (98,76O,89F gibi hatlardan yoğunluğu çekiyor). Sadece çalışan körüklüleri yazmak istedimKörüklü alması zorunlu olan ve hak eden bir hat
98KM'de yine körüklü sayısı çok fazla
M2521 -> 98KM
M2535 -> 98KM
M2550 -> 98KM
M4550 -> 98KM
M4555 -> 98KM
M4562 -> 98KM
M4756 -> 98KM
Bunlar haricinde Procity TR, CNG'Lİ Temsalar ve İOAŞ araçları da var.
Ekliyorum. Sitede 98KM yazmıştım. Demekki o an seferde değillermişM-4573 ve M-4760’da var.
Senin paylaştığın o güzel tabloya bakınca hepsi ne güzel Mercedes diye seviniyoruz(Yaz tarifesiyle birlikte Başakşehir’de hafta içi körüklü olarak 78C,78F,79B,79F,98KM,146M tamamen Mercedes çalışıyor.) ama gel gör ki hep arıza,hep sefer iptalleri,hep garaja gitmeler oluyor.M-2535’de garaja gitmiş biraz önce.Ekliyorum. Sitede 98KM yazmıştım. Demekki o an seferde değillermiş
Evet yoksa 98KM'deki körüklüler hep Karsandı. Conecto ve Citarolardan mis gibi yaz tarifesi belli oluyorMercedes diye seviniyoruz(Yaz tarifesiyle birlikte Başakşehir’de hafta içi körüklü olarak 78C,78F,79B,79F,98KM tamamen Mercedes çalışıyor.)
Bu durum maalesef 89F'nin akşam seferlerini bitiriyor neredeyseBazen yerlerine araç gönderiliyor ama çoğu zaman olmuyor bu durum.Zaten gönderdikleri araçları da başka hatlardan kesiyorlar.
Kesinlikle İstanbula Körüklü baya şart. Umarım Metrobüse yine sıfır araç alıp metrobüsteki Conectoları şehir içine salmak gibi bir hata yapmazlarAcilen İstanbul’a en az 300 kaliteli körüklü otobüs alınması gerekiyor.
Kış tarifesinde 7 araç Karsan, 3 araç Conecto, 3 tane de solo iett aracı çalışıyordu.Evet yoksa 98KM'deki körüklüler hep Karsandı. Conecto ve Citarolardan mis gibi yaz tarifesi belli oluyor
Bu durum maalesef 89F'nin akşam seferlerini bitiriyor neredeyse
Kesinlikle İstanbula Körüklü baya şart. Umarım Metrobüse yine sıfır araç alıp metrobüsteki Conectoları şehir içine salmak gibi bir hata yapmazlar
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.