Tema düzenleyici

Bugün Hangi İETT Hattında Hangi Otobüs Vardı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Beykozlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Suçlamaktan ziyade hermesi etiketleyip şu lafı dediğin için ben üzüldüm sen hermese dedin ki daha önce de yazdık ne olduğunu biliyorsun dedin. İyi de ben hayatım boyunca kavgadan nefret ettim ister inan ister inanma sadece haksızlığa gelemiyorum. Yoksa gaziyi yerden yere vur bana ne. Yeri geliyor bende bazen eleştiriyorum.

Nasıl yani iyi de sen 36V'nin seferlerinin artmasını istemiyor muydun bundan başlamamış mıydı hikaye şaşırdım şimdi.
36V’nin seferlerinden semih memnundu? Hala kötü durumda mı?

50B hariç tüm 50lerin soyu kurusun 😈
50B'ye bir veya iki kez bindim hoşta bir hattı bence güzergah olarak. 94Y'den baya farklı gidiyor demi tam bilmiyorum çünkü.

94Y'de kapanmasa iyiydi uzun güzel bir hattı ve yanlış hatırlamıyorsam yandan metrobüsleri görebiliyorduk.

Ben hatlarımı istiyorum. Bana hatlarımı geri ver😁
Bu İETT aktarma merkezi mevzusunu beceremedi. Koskoca peronlar kullanılmıyor bu alibeyköy sevdasından ona üzülüyorum. Benim fikrim şu yöndedir: Alibeyköy büyük aktarma merkezi olsun tamam. Ama diğer peronlar yabana atılmamalı, o peronları da yerel halka hizmet verecek şekilde ayarlanmalıdır. Mesela Çırçır Metro büyütülüp ve GOP Yenimahalle peronları iyi planlanıp Gaziosmanpaşa halkına hizmet verecek şekilde ayarlanmalıdır. Karadeniz Peron atıl olmamalı, Küçükköy, Karadeniz Mah gibi yerlere hizmet verecek şekilde olmalıdır. Mesela Çırçır Metro’dan Taksim’e gitmek isteyen, 4. Levent’e gitmek isteyen Alibeyköy’e bunun için aktarma yapmamalıdır. Bakırköy’e, Kağıthane’ye, Çırçır’a ters düşen yerlere gidecekse yapmalıdır Alibeyköy’e aktarmayı.

Konu sahibi
Bence İETT şöyle bir şey yapsın. Alibeyköy'de zaten tramvay ve metro var, oradaki aktarma merkezi Gazi Mahallesine taşınsın. 50'li ve TM'li hatlar. İstanbulun her yerine Gazi Mahalle'sinden otobüs kalksın. Üstüne 500G hattı açılsın Gazi Mahallesi-Tuzla Şifa Mahallesi mis gibi olur kimse mağdur olmaz :)

Bence İETT şöyle bir şey yapsın. Alibeyköy'de zaten tramvay ve metro var, oradaki aktarma merkezi Gazi Mahallesine taşınsın. 50'li ve TM'li hatlar. İstanbulun her yerine Gazi Mahalle'sinden otobüs kalksın. Üstüne 500G hattı açılsın Gazi Mahallesi-Tuzla Şifa Mahallesi mis gibi olur kimse mağdur olmaz :)
Çevresindeki Bütün peronlar gazi mahallesi’ne bağlansın iett adalardaki golf arabalarından çalıp peronlar arası shuttle servisi yapsın

Nasıl yani iyi de sen 36V'nin seferlerinin artmasını istemiyor muydun bundan başlamamış mıydı hikaye şaşırdım şimdi.
Evet taa önceki siteden bu hikayeyle başlamıştım . Ki o zaman şu ankinden kat kat iyiydik 15 dakikada bir araba vardı ama gel gelelim ki ben bu hikayeye başladığım zaman 14-15 yaşımdaydım 🤣 Çocukluk işte istedikçe istiyor . Şimdi 20 yaşımdayım ben . O zamanlar trolldüm şimdi neyin ne zaman yapılması gerektiğinin farkındayım . Şu an iyiyiz sefer sıklığı konusunda. Hatta fazla iyi . Çok yazıyorum İETT ye 36V yi azaltıp deparı iyileştirin diye .
Zaten o yüzden Beykozlu’nun Tuzla mesajına gülücük attım . Yaptığım Yayla Trollükleri geldi aklıma 🤣🤣🤣

Ulen ne Gazi'ymiş siteyi ikiye böldü arkadaş. 😀 Eskiden bazılarınız bilmez, Tuzla Şifa Mahallesi sefirleri vardı, sürekli Tuzla yüzünden sitede kavgalar çıkardı, o aklıma geldi.
Tuzla için kavga çıksın çok özelliği yok kendine münhasır haberlerde çıknca seviniyorum

Önceki sitede bu veya buna benzer hat yazmıştım😅

Çevresindeki Bütün peronlar gazi mahallesi’ne bağlansın iett adalardaki golf arabalarından çalıp peronlar arası shuttle servisi yapsın
Bak adalar diyince aklıma ne geldi iyi hatırlattın. Sanıyorlar ki ben sadece akiaya karşıyım. Hayır. Adalar için elektrikli karsan jest alımı da hataydı. Tamam biliyorum elektriklidir doğayı kirletmez ama mesele adaların yayalaştırılmış olarak kalması. Bunun için büyük taşıt istemiyorlar. Aktarma sistemine benzer dayatmayı da adalara bu araçlarla dayatıyorlar bu da yanlış. Hadi aldınız neden muşambalı aldınız neden normal camlı değil herşeyin bir yakışığı var. Bunu normal hatta versen veremezsin çünkü muşambalı. Muşambalı çift katlı da sevmiyorum mesela. Normal camlılar daha iyi.

İyi de fayton da yok atta yok, hatta atlar kayıp mı olmuş öldürülmüş mü ne dememişler miydi. Yani fayton kalmadı ki lobisi kalsın haksız myım
Faytonlar kalsın ki lobisi işlesin diye direttiler fakat belediye korkmadı geri atmadı helal olsun

Geri
Üst Alt