Çiğli garaja da biraz versinler bineyimTCV hiç Bornova da yok artık ya biraz Mersinliyle versinler yeni gelicek Elektriklileride
Çiğli garaja da biraz versinler bineyimTCV hiç Bornova da yok artık ya biraz Mersinliyle versinler yeni gelicek Elektriklileride
Gelirse 777 hattına gitsin orada çok yakışıyorlarÇiğli garaja da biraz versinler bineyim
121'de 821'de 817'de de çalışabilir o hatlar düz yollardan gidiyorlar. 595'e de girebilir gönlüm 428'e girsin ister ama yokuşlardan dolayı zorlanır.Gelirse 777 hattına gitsin orada çok yakışıyorlar
751'e de girebilir.Gelirse 777 hattına gitsin orada çok yakışıyorlar
72'de de yokuş var ama girebildi,121'de 821'de 817'de de çalışabilir o hatlar düz yollardan gidiyorlar. 595'e de girebilir gönlüm 428'e girsin ister ama yokuşlardan dolayı zorlanır.
149'da girebilir mi?751'e de girebilir.
Girebilir149'da girebilir mi?
Aman yokuşlu yere girsin sanki procityler çok mu rahat yokuş çıkıyorlar72'de de yokuş var ama girebildi,
Onlardan geçilmiyor buraAman yokuşlu yere girsin sanki procityler çok mu rahat yokuş çıkıyorlar![]()
3 gündür var normal 148 e de verdiler hatta 258 ve 148 e parçalı giriyor bu araç yenilenip validötorü artık gözüküyor iyi oldu
Bi sen kullan bi ben gibi.3 gündür var normal 148 e de verdiler hatta
Kaptan lar: bugün ne yapsak hadi Onur mahallesi çalışalım araç ne alcaz Mercedes 2025 mi 2024 mü yok yok körüklü üff hadi çalışalımBi sen kullan bi ben gibi.
Daha önceden de bu hatta körüklü görmüştüm.
Solaristi hatta ben de gördüm,Daha önceden de bu hatta körüklü görmüştüm.
Normal156'da Doruk var
Plakası : 35 AOY 505
yani gerçi normal, evet,Normal
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.