Eeeee, tamam lafım iptal
Şüpheli bulduğun hatta bile otokar varŞüpheli hat bulundu Ekli dosyayı görüntüle 79959
Adatepe kalitesi isteyen 74 nolu hatt binebilir CKM 190 orada (@Atabey bir daha bakabilir ama)Ekli dosyayı görüntüle 79961
Conecto isteyenler 54 nolu hatta binebilir (2. Oldu bu)
daha fantastiği ne olabilir, 304'te tcv mi?
daha fantastiği ne olabilir, 304'te tcv mi?
Kabullenin hocam, 441'de Sultan, 490'da İzulaş Temsa kadar nadide olamazYani, gördüm,
Ve ben bunların hepsine bindim, canli gözle gördümKabullenin hocam, 441'de Sultan, 490'da İzulaş Temsa kadar nadide olamaz
595 beldeyi bir kere gördüm aslında olabilecek bir şey. 428'de keşke TCV görsek hiç binemedim.benim bindiğim en nadir otobüsler
912 belde
800 izulaş
443 bmc (kırmızı)
820 bmc (beyazdı galiba)
258 Körüklü
595 belde
748 otokar (o zamanlar otokar gelmiyordu belde veya temsa geliyordu)
428 Elektrikli
TCV 2 veya 3 defa girdi galiba bir kerede 429da gördüm TCV yi595 beldeyi bir kere gördüm aslında olabilecek bir şey. 428'de keşke TCV görsek hiç binemedim.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.