502 Kadar dolu oluyor sabah Tepecik Hastanesine gidenler çok kullanıyor Belde sabah-akşam parçalı giriyor yazın okullar açılınca sabit Belde girmeye başlar hafta sonu sabit var zatenEkli dosyayı görüntüle 79547@Kav hocam orada siz oturuyordunuz galiba Bu hattı kullanan var mı birde bu hatta belde çalışmıyor muydu normalde?
Bi kere bayraklıya gitmiştim bayağı doluydu 3 araç geçti dolu gittiEkli dosyayı görüntüle 79547@Kav hocam orada siz oturuyordunuz galiba Bu hattı kullanan var mı birde bu hatta belde çalışmıyor muydu normalde?
Olmaz olur mu güney yönü için iyi bir hatBu hattı kullanan var mı acaba Ekli dosyayı görüntüle 79538
Bu da benim geçen bindiğim abide,Hermes in eski hattı Conectoyu kapmış Ekli dosyayı görüntüle 79548
Abi gene ama ben yokum
O 9, 8 olsa keske595 de mavi conecto var (35 CKF 956)
1 Bölge anısı...O 9, 8 olsa keske
Kabuslarima giren otobusun sesi1 Bölge anısı...
Bza 439 yeni hattıBu hattı kullanan var mı acaba Ekli dosyayı görüntüle 79538
Hocam hep inanılmazlari buluyorsunuz,
O kalabilir, 480 var,ona verilsinA969 haftaya körüklüye döner
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.