Balçova taraflarında 510 311 hariç körüklü azaldı artık 969 solo oldu 551 de öyleGaliba 551'de full ya da çoğunlukta solo çalışıyor. Pazartesi dokuz eylül hastanesine gitmiştim 551'de 2 temsa gördüm.
969 kapatılıp 969'da çalışan araçlar 480'e geçip 480'in sefer sıklığı çok artmalı. Belki 7 8 dakikada bir bile yapılabilir.Okullar açılınca 480 full körüklü olmalı. Ayrıca 10 veya 15 dakikada 1 seferleri olmalı.
Metro geldi diye bu şekilde oldu ama 480 pik saatler hariç 20 25 dk devam ederOkullar açılınca 480 full körüklü olmalı. Ayrıca 10 veya 15 dakikada 1 seferleri olmalı.
Metro geldi evet ama sakarya caddesi tarafında oturanlara gelmedi. Gün içerisinde 20 25 ideal. Sabah ve akşam 10-15 dakikada 1 çalışmalı.Metro geldi diye bu şekilde oldu ama 480 pik saatler hariç 20 25 dk devam eder
969 şuanda sabah 15 akşam 15 480 ise 20 hattı kapatmazlar ama belki ilerde hattı belki Güzergah değişebilir verimi dahada arttırmak içinMetro geldi evet ama sakarya caddesi tarafında oturanlara gelmedi. Gün içerisinde 20 25 ideal. Sabah ve akşam 10-15 dakikada 1 çalışmalı.
Bu 311e ne ara körüklü verilmeye başlandı? Bize mi denk gelmiyor anlamadım.Balçova taraflarında 510 311 hariç körüklü azaldı
Harbi ben de görmem lazımBu 311e ne ara körüklü verilmeye başlandı? Bize mi denk gelmiyor anlamadım.
Temsa ve 2021 Kent solo var744'te körüklü var mı yav, Temsalar'da heba olmayalım
HayıııııırTemsa ve 2021 Kent solo var
Geçen hafta EE483 VARDI AMA BU HAFTA YOK744'te körüklü var mı yav, Temsalar'da heba olmayalım
Neyse belki 30 Ağustos diye körüklü takviye gelirse mis olurGeçen hafta EE483 VARDI AMA BU HAFTA YOK
Kesin olur yoğun olur o zaman cornectolardan verirler kent beklemeyinNeyse belki 30 Ağustos diye körüklü takviye gelirse mis olur
Conectoya razıyım zaten ben, ha belki Solaris diyordum ama Çiğli garaja bağlı solaris çok az sanırımKesin olur yoğun olur o zaman cornectolardan verirler kent beklemeyin
Az değilde 15 tane var benim bildiğim ama genelde cornecto tercih ediyorlarConectoya razıyım zaten ben, ha belki Solaris diyordum ama Çiğli garaja bağlı solaris çok az sanırım
575'ten kaydırılmadır, plakalar tutuyor
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.