Tema düzenleyici

Birleştirilmesi Gereken Eshot Hatları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dragi35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
470 515 963 birleştirilip tek hat olsa güzel olur. 515 in güzergahındaki yeşildere iptal olup halkapınar alsancak möntro ikiçeşmelik şirinyer menderes caddesi yeşildere her zaman trafik zaten onun yerine şehir merkezinden geçip gitsin daha iyi olur .

470 515 963 birleştirilip tek hat olsa güzel olur. 515 in güzergahındaki yeşildere iptal olup halkapınar alsancak möntro ikiçeşmelik şirinyer menderes caddesi yeşildere her zaman trafik zaten onun yerine şehir merkezinden geçip gitsin daha iyi olur .
515'ten başka gündüzleri Yeşildere'den giden ESHOT yok ama.

539 Yenitepe de oturan adliyeciler için açıldı diye biliyorum. 515 şu sıralar çok kullanmıyorum ama yeşildere de çok az yolcu denk geldi hep

873 ve 516 birleştirilip son durağı esbaş yapılabilir.
539 sabah ve akşam1 sefer atan hatta kapatılmalı o zaman zaten 592 var ondan gelicek solo otobüsler 879 a verilir

827 820 birleştirilip tek hat yapılabilir. sabahlarrı ek servis olarak harmandalından 2 sefer konulabilir.

Konu sahibi
Ulu koopa giriyor 827 o yüzden sıkıntı doğru olmaz
Evet ama belki 827 güzergahı Harmandalı Cumhuriyet mahallesini dolaşacak şekilde düzenlenirse olabilir ama parkur süresi uzar ayrıca bu düzenlemeyle yoğunluğu çok fazla olabilir. Aklıma 827'ye görüntüdeki gibi bir düzenleme geldi. Sadece Ulu Kooptan ve Ulukent içinden geçer Harmandalı'ya uğramaz lojmanlardan da geçer böyle parkur süresi kısalır.
IMG-20250829-WA0000.jpg

Bu seferde 820 ye 295 e fazla yük biner 827 yi harmandalı dolaşacak şekilde aslında Menemen aktarmaya uzatsak yani şöyle olacak
Menemen otogar - Ulukent aktarma - ulu koop - harmandalı - çiğli - atakent - Bostanlı parkur süresi uzar ama menemenden harmandalıya iyi bir alternatif olur zaten Bi duyum aldım eshot Menemen aktarma harmandalı hattı düşünüyormuş Bi arkadaştan duydum bunu açılır mı bilmem

Bu seferde 820 ye 295 e fazla yük biner 827 yi harmandalı dolaşacak şekilde aslında Menemen aktarmaya uzatsak yani şöyle olacak
Menemen otogar - Ulukent aktarma - ulu koop - harmandalı - çiğli - atakent - Bostanlı parkur süresi uzar ama menemenden harmandalıya iyi bir alternatif olur zaten Bi duyum aldım eshot Menemen aktarma harmandalı hattı düşünüyormuş Bi arkadaştan duydum bunu açılır mı bilmem
harmandalıya nereden gireceğine bağlı bahsettiğin menemen harmandalı hattı eğer meydanyolundan girecekse işe yarar ama ulukentten girerse hiçbir işe yaramaz anca köyün içi kullanır

Konu sahibi
harmandalıya nereden gireceğine bağlı bahsettiğin menemen harmandalı hattı eğer meydanyolundan girecekse işe yarar ama ulukentten girerse hiçbir işe yaramaz anca köyün içi kullanır
531 güzergahındaki gibi Egekent 2 - Harmandalı içine girip giderse iyi olabilir ve Harmandalı'dan da Egekent Aktarma'ya gitmeli, Menemen'den Egekent aktarmaya hat olsun. A tarifesinde çalışır herhalde Egekent'e giderse 800'e alternatif olabilir, 912'ye kolay aktarma yapılır.

531 güzergahındaki gibi Egekent 2 - Harmandalı içine girip giderse iyi olabilir ve Harmandalı'dan da Egekent Aktarma'ya gitmeli, Menemen'den Egekent aktarmaya hat olsun. A tarifesinde çalışır herhalde Egekent'e giderse 800'e alternatif olabilir, 912'ye kolay aktarma yapılır.
böyle bir hat açılırsa bende 748/698 e mecbur kalmam biner meydanyoluna kadar gelirim oradan bostanlı otobüslerine aktarma yapabilirim

Meneme giderse A tarifisinden çıkmaz mı ? 800 ün gittiğin kadar öde sistemi acaba iztaşıtcılar için mi yapıldı

510 ve 650 hatları birleştirip tek hat yapılabilir. Balçova-fahrettin altay-üçkuyular iskele-fuar izmir -(aktepe gaziemir yönü için) gaziemir son durak

Geri
Üst Alt