Tema düzenleyici

Birleştirilmesi Gereken Eshot Hatları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dragi35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
üçyoldan depar servisler konularak bu sorun çözülebilir. geçen akşam denk geldim 18 ağzına kadar doluyken 579 boştu ark arkaya gidip geliyolar.
Öyle olma sebebi bazen çankaya ikiçeşmelik yolcusunu akşam çok fazla topluyor.
543 ile 547 birleştirme mantığına katılmıyorum hem parkur süresi uzar hemde hep çakılı gider.

Konu sahibi
Öyle olma sebebi bazen çankaya ikiçeşmelik yolcusunu akşam çok fazla topluyor.
543 ile 547 birleştirme mantığına katılmıyorum hem parkur süresi uzar hemde hep çakılı gider.
543 ile 547 birleşirse 547'nin şu anki güzergahında gidemez Çiğli aktarmadan Anadolu caddesine çıkması lazım oradan Çevre Yolu - Caher Dudayev Blv - Fazıl Say Cd - Hasan Ali Yücel Blv güzergahında ve devamında mevcut 543 güzergahında gitmeli ama 547'nin güzergahı bozulmamalı aynı şekilde kalmalı Ataşehir'i dolaşan başka hat yok bunun yerine bahsettiğim güzergahta 543 Çiğli'ye uzatılırsa güzel olabilir.

543 ile 547 birleşirse 547'nin şu anki güzergahında gidemez Çiğli aktarmadan Anadolu caddesine çıkması lazım oradan Çevre Yolu - Caher Dudayev Blv - Fazıl Say Cd - Hasan Ali Yücel Blv güzergahında ve devamında mevcut 543 güzergahında gitmeli ama 547'nin güzergahı bozulmamalı aynı şekilde kalmalı Ataşehir'i dolaşan başka hat yok bunun yerine bahsettiğim güzergahta 543 Çiğli'ye uzatılırsa güzel olabilir.
Yok şöyle olur gidişte Kağıtçıdan sağa döner oradan Şehitler Bulvarı oradan 547 güzergahı, dönüşte tramvay kenarı durak ondan sonrra 543 güzergahı. Eski 120 numarayı alır.

Geri