Evet Mercedes-Benz CapacitySabah metrobüs ile karşıya geçtim Bu araçtaydım .. sanıyorum Mercedes ama bilemedim . çok serindi oturacak yer de buldum
Ekli dosyayı görüntüle 75352
Yenibosna zaten açık deil miydi?Yenibosnadaki köprüden geçiş açıldımı?
Açık ama kültür üniversitesine çıkan tarafı açık. Kuleli tarafına çıkan taraf hala kapalı. Tek yön yolcu giriş-çıkışı varYenibosna zaten açık deil miydi?
Bu durağa da yaklaşık 1 aydır gitmiyorum daha bitmemişti en son gittiğimde. Köprü inşaatı devam ediyor ama biraz yavaş gidiyor.İncirli de güncelleme var mı arkadailar? 4 aydır il dışındayım göremiyorum.
Teşekkürler. Köprü yapısı ortaya çıktı mı?Bu durağa da yaklaşık 1 aydır gitmiyorum daha bitmemişti en son gittiğimde. Köprü inşaatı devam ediyor ama biraz yavaş gidiyor.
Hatırladığım kadarıyla çıkmıştı sanki. Yenibosnaya benziyordu. Şuanki incirli köprüsü çok eski ve dar hem de metroya çok yürüme mesafesi var açılınca çok iyi olacaktırTeşekkürler. Köprü yapısı ortaya çıktı mı?
Bence incirli çok kullanışlı olacak metronun 2 çıkışına da hem yaya hem de yürüyen merdiven inşa edilecek, epey kullanışlı olacaktır aktarmalar için, benim kendi görüşüm yenibosna istasyonuna artık metro aktarması var demenin mantıksız olduğu, çünkü metrodan epey uzaklaştı, kuleli çıkışından çıkmanız gerek ama eğer ki beylikdüzü yönüne giden bi araçtaysanız araç sizi 300-400 metre ilerideki kültür üniversitesi çıkışına indirecek.Teşekkürler. Köprü yapısı ortaya çıktı mı?
Hep yıllarca şunu diyordum. Kültür Üniversitesi, AVM, Adliye neden üvey evlat muamelesi görüyor. öğrenciler veya Alışveriş Merkezi için gelenlere bir durak lazımdı. Özellikle Sefaköy-Yenibosna Metro arası bu kadar uzunken. Yeni durak açarlar ümidindeydim fakat Yenibosna Durağını uzattılar. Metro için çok uzun oldu evet. Dengelemek için yeni metro çıkışı açılması lazım Üniversite AVM taraflarınaBence incirli çok kullanışlı olacak metronun 2 çıkışına da hem yaya hem de yürüyen merdiven inşa edilecek, epey kullanışlı olacaktır aktarmalar için, benim kendi görüşüm yenibosna istasyonuna artık metro aktarması var demenin mantıksız olduğu, çünkü metrodan epey uzaklaştı, kuleli çıkışından çıkmanız gerek ama eğer ki beylikdüzü yönüne giden bi araçtaysanız araç sizi 300-400 metre ilerideki kültür üniversitesi çıkışına indirecek.
Mavi olan yeni köprü, batıda kalan yeni yapılan, durak çok uzun, eğer ki o taraftan metroya altarma yapılacaksa kırmızıyla çizdiğim gibi bir rota oluşuyor.
Sonunda. Pazartesi sırf burası yüzünden Kültür Üniversitesine kadar yürümüştüm kapalı diyeYenibosna'da Kuleli girişi açılmış.Ekli dosyayı görüntüle 75779
Biraz daha açar mısınBeton yol düzeltilmiş
Metrobüs yolunu kastediyor.Biraz daha açar mısın
Adam Beton yol diyor sen durak diyorsun?Durak demiş adam ne yolu
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.