Tema düzenleyici

Ankara (Keçiören) Ovacık, (Yenimahalle) Yakacık Haberleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Varol06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu sahibi
Protokol yolu yapilsin canlanır ama bir türlü olmuyor.

Yetersiz diyorum. Ağza bir kaşık bal çalmak. Bölgeye 2 dönemdir çivi çakılmadığını biliyorum. Öncesinde de çakılmamış, benim yaşımın yettiği kadarını diyorum.

Konu sahibi
Siyaset yapmayin diyorlar ama onsuzda gelisme olmuyor. A PARTI yada B PARTI fark etmez. Buralara universte yapsaydı yada hastane yapsaydı yoluda olurdu Petrol ofisi olurdu arkası yavas yavas gelirdi.

Diğer başlıkta (Bağlum) belediye bunları yapsın yazdım. Belediye daha ne yapsın cevabı aldım. Büyükşehir istese Bağlum'a birçok şey yapabilir.

Karakaya parselasyon planı ne aşamada bilgi verme imkanı olan bilgi verebilirse sevinirim. Slm

Karakaya parselasyon planı ilan edildi askıda suan ....sonraki aşamaları hakkında bilgi verebilecek olan var mı? Artık inşaatları görebilecek miyiz bölgede?

Karakaya tamam
Üst haçıl sıkıntı

Başkan ve prensinden bir beklentim yok. Zevk sefa yeme içme konser peşindeler.
Ovacık haçıl bağlum belki 5 sene sonra başlar.

Karakaya ruhsata ne zaman açılabilir acaba ...tahminen elbet

Askıda itiraz olmazsa sene başında 🇹🇷😀

Ki illa olur sanırım....gene bekle

Yukarı haçıl niye canlansın ki, inşaat ruhsatı yok, imar yok.

Çevre yolunun üst tarafı. Northland karşısı.

15 yıldır inşaat ruhsatı var ama o da tepede kalıyor. Konum olarak üst haçıl daha iyi.

15 yıldır inşaat ruhsatı var ama o da tepede kalıyor. Konum olarak üst haçıl daha iyi.
Yakın bir zamanda duydum kırandağına karslı bir iş adamı inşaatları gündemde arsaları olacak kişilere umarım yarar. Protokol yolunu bekliyorlarmış

Geri
Üst Alt