İ
İç anadolulu
Bulvara asfalt atıldığı takdirde gelişimiz olmayacağını mı düşünüyorsunuz benim gibi ? Ne eksik mesela yatırımdan kastınız neydi bedri beyBölge yatırımları yetersiz. Yok sayılır.
Bulvara asfalt atıldığı takdirde gelişimiz olmayacağını mı düşünüyorsunuz benim gibi ? Ne eksik mesela yatırımdan kastınız neydi bedri beyBölge yatırımları yetersiz. Yok sayılır.
Neden hala Yukarı Haçil’de canlanma yok anlayamıyorum. Senelerdir bekliyoruz.Protokol yolu yapilsin canlanır ama bir türlü olmuyor.
Yukarı hacıl dediğiniz tam olarak neresiYukarı haçıl niye canlansın ki, inşaat ruhsatı yok, imar yok.
Kırandağı northlanda göre iyi durumda diyebilirmiyizÇevre yolunun üst tarafı. Northland karşısı.
Yakın bir zamanda duydum kırandağına karslı bir iş adamı inşaatları gündemde arsaları olacak kişilere umarım yarar. Protokol yolunu bekliyorlarmış15 yıldır inşaat ruhsatı var ama o da tepede kalıyor. Konum olarak üst haçıl daha iyi.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.