İ
İç anadolulu
Sadece öyle duydum arsa topluyorlarmış, başkent inşaatın çevre yoluna inşaatını bir İstanbul firmasına devretti bu bilgiyide verebilirim.Kaç inşaat yapacak ki
Sadece öyle duydum arsa topluyorlarmış, başkent inşaatın çevre yoluna inşaatını bir İstanbul firmasına devretti bu bilgiyide verebilirim.Kaç inşaat yapacak ki
20 yıldır Norveçteyim 5 dönüm yerim var kırandağında bu sene Türkiye iznimde araştırdım birazBunları biliyorsun, üst haçılın yerini bilmiyorsun![]()
Biz arsayı imarlı diye aldık. Nasıl imar yok Belediyenin çok daha önemli işleri var sanırım. İnsanlar mağdur olmuş umurlarındamı.Yukarı haçıl niye canlansın ki, inşaat ruhsatı yok, imar yok.
Senelerdir aynı hikaye her sene yeniden çiziyorlar ama nerde laf var icraat yok.İmar planları bozuldu. Mahkeme kararı ile iptal edildi. Yeniden çizilecek.
Estetik olarak başka ne yapacaklar bilginiz varmı asfaltan başkaOy farfara farfara
Asfalta düştü yola.
Protokol yolu yada 50 metre yola yakinda baslayacaklar.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.