Altından çok getirecek fiyata kim alır pekibahsettiğiniz fiyatlara göre satsam altından az getirmiş oluyor. Neyse bekleyeyim bakalım 3-5 ay daha![]()
Altından çok getirecek fiyata kim alır pekibahsettiğiniz fiyatlara göre satsam altından az getirmiş oluyor. Neyse bekleyeyim bakalım 3-5 ay daha![]()
Plan onaylanırsa bedavadan almışlar34541'de 6750'den yer satılmış.
400 m2.
7500 e var ilanda. Alırım da davalardan korkuyorumPlan onaylanırsa bedavadan almışlar
o bölgeden 4/5 milyon liraya alsanız hangi adaları tavsiye edersiniz7500 e var ilanda. Alırım da davalardan korkuyorum
Zaten mevzu o, güvenebilsen tam mal toplanacak zaman7500 e var ilanda. Alırım da davalardan korkuyorum
Şuan almazlar aynenAltından çok getirecek fiyata kim alır peki
34528o bölgeden 4/5 milyon liraya alsanız hangi adaları tavsiye edersiniz
10 dönüm yer mi sorduAz önce bi inşaat firması aradı, sunum yapmak istiyolar arsaya talipler başkasını arayan oldu mu
Hayır bölgeye yapacakları proje için sunuma davet ettiler10 dönüm yer mi sordu
Bölgeye şu an proje yapamazlar.Hayır bölgeye yapacakları proje için sunuma davet ettiler
Bölgeye şu an proje yapamazlar.
Onay verilmeyebilir.
Askıya çıkmadı.
İtirazlar
beni de aradılar. imar durumu henüz askıya bile çıkmadan nasıl projeden bahsedebiliyorsunuz diye sordum üstü kapalı geçiştirdi. anladığım kadarıyla düzlük alanın tamamına bir projeden bahsettiler.Bölgeye şu an proje yapamazlar.
Onay verilmeyebilir.
Askıya çıkmadı.
İtirazlar olabilir.
Dava olabilir.
Siz hangi ada parseldesinizAz önce bi inşaat firması aradı, sunum yapmak istiyolar arsaya talipler başkasını arayan oldu mu
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.