ABB Meclis gündemine Aralık ayında gelir. Genelde 2 gündem sonra geliyor. Kasım ayında olursa da seviniriz.Askıda bi görseydik artık
Nasıl yani, şuan herkes tek parsel zaten xxxx ada/1 parsel, adalar mı kayar demek istiyosunuzKaymalar olacağını duydum. Ama senin yerini alıp da taaa ileri atmaz. 1 VEYA 2 PARSELLİK kayma olacakmış.
Emsal de önce 0,5 olmuş. Sonra 1.0'e çıkmış.
Abb hangi ayın gündeminde görüşcekkiBenim bugünkü görüşmemde bu hafta abb ye gideceğini söylediler planın
Abb hangi ayın gündeminde görüşcekki
Gider bugün yarın.Benim bugünkü görüşmemde bu hafta abb ye gideceğini söylediler planın
Onu bilemeyiz ki. Benim tahminim Aralık.Abb hangi ayın gündeminde görüşcekki
ABB'de onaylanırsa 3 5 gün içinde askıda görürüz.Abb onaylayınca direk askıya çıkıyo mu yoksa onunda bi süresi varmı ki
34538/1 de yerim var 318 metrekare. Bu durumdan da güzel bi netice alamazsak ben satacam üstüne biraz kredi çekip ev alacam en azından
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.