Tema düzenleyici

Ankara (Keçiören) Ovacık, (Yenimahalle) Yakacık Haberleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Varol06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aşağı haçılda 60 parsel mi vardı.
3 tanesi inşaat yapılmış.

Yukarı haçıla muhtemelen 2026 ortasında inşaat ruhsatı verilir.

2028 sonuna erişebilirsek bakalım.

Aşağı haçılda olsa olsa 5 inşaat olur.
Yukarı haçılda 15 taneden aşağı dükkan olmaz.

3'den 5'e
0'dan 15'e

Konu sahibi
Mustafa Ak Ovacik icin cok emek verdi ama geris gelmedi.

Evet yanlış hatırlamıyorsam ovacıkta bulunan bi marketin deposu yakacıktaydı basit bi örnek.

ovacığın 4.cü gross marketi full gross yakında yozgat bulvarı file market yanında açılıyor

üstadım bu parseller küçüleceği için parsel kayması gibi bişey olur mu? yani benim arsa normalde köşe başında ortalara bir yere geçme ihtimali olur mu?
Ben bugün aradım belediyeyi abb askısından sonra keçiören belediyesi askıya çıkaracakmış planı, ondan sonra parsel uygulaması yapılacakmış ama o neye göre nasıl yapılıyor anlamadım

Ben bugün aradım belediyeyi abb askısından sonra keçiören belediyesi askıya çıkaracakmış planı, ondan sonra parsel uygulaması yapılacakmış ama o neye göre nasıl yapılıyor anlamadım
net cevap alamıyoruz. bu işleri bilen anlayan ve uyumlu kişilerle aynı parselde olmak da önemli sanırım

Kesinlikle... işten anlamayan aç gözlü birisinin hırsından dolayı aynı parseldeki kişilerin işide tökezler.

üstadım bu parseller küçüleceği için parsel kayması gibi bişey olur mu? yani benim arsa normalde köşe başında ortalara bir yere geçme ihtimali olur mu?
Kaymalar olacağını duydum. Ama senin yerini alıp da taaa ileri atmaz. 1 VEYA 2 PARSELLİK kayma olacakmış.
Emsal de önce 0,5 olmuş. Sonra 1.0'e çıkmış.

EKİM AYINA YETİŞMEDİ. Umudumuz Kasım ayındaki gündem maddeleri. Bence Aralık ayını bulacak. Ocak'ta da ABB'de askıya çıkar.

Geri
Üst Alt