Bence ruhsat verildikten sonra çok uzun sürmez, hızlı bi inşaat süreci başlar diye düşünüyorum.
Kurumsal marketler de gelir. Depo için.Bence ruhsat verildikten sonra çok uzun sürmez, hızlı bi inşaat süreci başlar diye düşünüyorum.
Yakın tanırım. Sakarya'da da gördüm.Mustafa Ak Ovacik icin cok emek verdi ama geris gelmedi.
Ankamar şu an Anka GrossEvet yanlış hatırlamıyorsam ovacıkta bulunan bi marketin deposu yakacıktaydı basit bi örnek.
üstadım bu parseller küçüleceği için parsel kayması gibi bişey olur mu? yani benim arsa normalde köşe başında ortalara bir yere geçme ihtimali olur mu?Sessizlik hakim...
Ben bugün aradım belediyeyi abb askısından sonra keçiören belediyesi askıya çıkaracakmış planı, ondan sonra parsel uygulaması yapılacakmış ama o neye göre nasıl yapılıyor anlamadımüstadım bu parseller küçüleceği için parsel kayması gibi bişey olur mu? yani benim arsa normalde köşe başında ortalara bir yere geçme ihtimali olur mu?
net cevap alamıyoruz. bu işleri bilen anlayan ve uyumlu kişilerle aynı parselde olmak da önemli sanırımBen bugün aradım belediyeyi abb askısından sonra keçiören belediyesi askıya çıkaracakmış planı, ondan sonra parsel uygulaması yapılacakmış ama o neye göre nasıl yapılıyor anlamadım
Kaymalar olacağını duydum. Ama senin yerini alıp da taaa ileri atmaz. 1 VEYA 2 PARSELLİK kayma olacakmış.üstadım bu parseller küçüleceği için parsel kayması gibi bişey olur mu? yani benim arsa normalde köşe başında ortalara bir yere geçme ihtimali olur mu?
Allah iyi emsal , iyi plan ve iyi ortaklarla karşılaştırsın hepimizi inşallahKesinlikle... işten anlamayan aç gözlü birisinin hırsından dolayı aynı parseldeki kişilerin işide tökezler.
EKİM AYINA YETİŞMEDİ. Umudumuz Kasım ayındaki gündem maddeleri. Bence Aralık ayını bulacak. Ocak'ta da ABB'de askıya çıkar.Ben bugün aradım belediyeyi abb askısından sonra keçiören belediyesi askıya çıkaracakmış planı, ondan sonra parsel uygulaması yapılacakmış ama o neye göre nasıl yapılıyor anlamadım
Askıda bi görseydik artıkKaymalar olacağını duydum. Ama senin yerini alıp da taaa ileri atmaz. 1 VEYA 2 PARSELLİK kayma olacakmış.
Emsal de önce 0,5 olmuş. Sonra 1.0'e çıkmış.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.