Neye itiraz edecek. Konut ruhsatı hiç verilmedi. Meclis üyeleri el kaldırıp imar planını değiştirme hakkına sahip.O kadar hissedardan illaki itiraz eden çıkabilir. Peki belediye tüm itirazları değerlendirmeye almak zorunda mı? Yada reddedebiliyor mu?
YAKACIK'ın tepesinden 5 kat daha merkez burası. Çevre yolu var. Protokol yolu var. 8 şeritli Yakacık İvedik bulvarı var.bin metrelik dükkana 20 milyon yazmışlar 10 milyonda ödemesi varmış TOKİ’ye . Kaldiki burası öyle de değil. Çok daha düzenli olur
Çevre yolu dibinde 1000 m2 dükkan 20 milyon olursa 5 tane falan alırım. M2 si 20 bine gelmiş olur. Müteahhit yüzde 50'den girse 10 bin mi kalacak m2 başı. Arsaların m2 si zaten en az 15 bin lira olur.bin metrelik dükkana 20 milyon yazmışlar 10 milyonda ödemesi varmış TOKİ’ye . Kaldiki burası öyle de değil. Çok daha düzenli olur
Yok ben örnek verdim. Buranın belki 3-4 kat fazlası var ona birsey demiyorumÇevre yolu dibinde 1000 m2 dükkan 20 milyon olursa 5 tane falan alırım. M2 si 20 bine gelmiş olur. Müteahhit yüzde 50'den girse 10 bin mi kalacak m2 başı. Arsaların m2 si zaten en az 15 bin lira olur.
Arsa 15 binse 15 bin de müteahhit koyar. 30 bin. M2 si 30 binden satsa ne anladı bu işten. 40 bine satacak ki para kazansın.
Var evetYok ben örnek verdim. Buranın belki 3-4 kat fazlası var ona birsey demiyorum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.