Tema düzenleyici

Ankara (Keçiören) Ovacık, (Yenimahalle) Yakacık Haberleri

Bide emsalin 0.5'e düşürülmesinin belediyeye ne gibi bi yararı var neden düşürüyor bi izahı var mı

Tapu Sor uygulamasında imar durumunu SANAYİ seçerek bazı verilere ulaşabilirsiniz.
Parsel bazlı fiyatlar var. Değişik sonuçlar...

Ekli dosyalar

• Screenshot_20251004_171837.jpg
    Screenshot_20251004_171837.jpg
    261.1 KB · Görüntüleme: 50
  • Screenshot_20251004_171924.jpg
    Screenshot_20251004_171924.jpg
    272.9 KB · Görüntüleme: 52
Meclis üyesine sordum. Hafta içi, meclis gündemi belediye sayfasında kararlar açıklanır dedi. Komisyon raporunu görüştüler ama emsal falan bilmiyor. Kalksın eller, oldu bitti.

Meclis gündemi açıklanır da ben içerik olacağını düşünmüyorum. Ovacık Üst Haçıl /1000 lik ve 1/5000 lik imar planları oy birliğiyle / oy çokluğuyla kabul edildi" yazar geçer.

Hacıkadın deresi olarak bilinen, Kuzey Ankara kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanından çevre otoyolu Bağlum girişine kadar uzanan, Hacıkadın Vadisi KDGPA olarak belirlenen Bölgenin imar planlarının iptal edildiğinden tüm hak sahiplerinin emlak vergilerinin belediyemiz tarafından ödenmesi hakkındaki Kanun ve Tarifeler Komisyonu ile Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu okundu.

Üzerinde yapılan görüşmelerden sonra yapılan işaretle oylama sonucunda; Kanun ve Tarifeler Komisyonu ile Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu yazıldığı şekliyle aynen ve oybirliği ile kabul edildi.

Gibi bir açıklama olur.

Ovacık Üst haçıla ait söz konusu yeni planlama alanına ilişkin Keçiören Belediyesi İmar Komisyonunda karara bağlanmış olup, Mecliste görüşülüp karar alınmasına müteakiben imar planı değerlendirilmek üzere Ankara Büyükşehir Belediyesine havale edilecektir.

Ya ne yaptıklarını kendileri de bilmiyor, ki bu durum bende daha ağır basıyor. Ya da açıklanacak plan bölgeye çok fazla değer katacak ve rant söylemlerine maruz kalmamak için detay vermiyorlar. Bekleyip göreceğiz bakalım.

Ya ne yaptıklarını kendileri de bilmiyor, ki bu durum bende daha ağır basıyor. Ya da açıklanacak plan bölgeye çok fazla değer katacak ve rant söylemlerine maruz kalmamak için detay vermiyorlar. Bekleyip göreceğiz bakalım.
Kabul edilmezse, itirazlar davalar olursa 3 4 yıl sonra tekrar konuta döner cevabı almıştım. Ne yaptıklarını bilmiyorlar gibi.

Konut yapılamadığı için böyle bi formül denendi zaten. Emsali ve yüksekliği hakkıyla verirlerse problem yok. Daha hızlı gelişir. Konut isteyen satar işyerini gider istediği yerden evini alır. Önemli olan hak kaybı olmaması

Şimdi belediyeyle görüştüm emsal 1, yükseklik 17.5metreymiş. Plan çıktıkları alınıyor ABB'ye sevk edilecek, ABB planda değişiklik yapar mı bilmiyorum dedi. Hakkımızda hayırlısı...

Şehir plancıları odası ve ABB bir olup Keçiören'i dava etmişti. Konutta bile 1 emsali istemiyordu. Gerçi yükseklik 16 kata da çok diye itiraz etmişlerdi. Sanayide 1.0 emsal süper. Çoğu yerde 0.30 0.40 0.50 emsaller var.

0.50 emsal 9.50 diyen emlakçı çoktu. Sizin bilgi direkt belediye. Umarım böyle kalır.

Mesut Özarslan ve Mansur Yavaş dostluğu çok eskiye dayanıyor.
Portaş 😉😉😉

Geri