Kooperatif ile arsayı aldılar, sonra kat karşılığı yaptırdılar.Aşağı haçıldaki çevre yoluna yakın iki bloğu hissedarlar kooperatif kurup yaptılar. Yolu yok gerçi![]()
0.50 diye biliyorum. Değişir mi veya kesin doğru mu, orasını bilmiyorum. ABB'ye gidecek. Gündemde görürüzBu emsal oranı şuanki taslak planda belli değil mi? Yoksa ABB'nin askıya çıkarmasıyla mı netleşiyor?
7500 e 8000 e sarı sayfalarda ilanlar var.Ne kadar doğru bilmiyorum ama bu konuyu danıştığım bi emlakçı bölgede 7-7.500'den milletin mal topladığını falan söylemişti plan çıkmadan. Hatta bizi de tanımadığımız başka bi emlakçı arayıp satmayı düşünüyorsanız alalım diye aramıştı öncesinde.
Parsel içinden yer arayan hissedar vardır. Yani sizinle aynı yerde hissesi olan biri emlakçıya şu parselde satılık bulursan alırım der. O da diğer hissedarlara ulaşır ve teklifte bulunurEvet bana da o garip geldi zaten. Bazı ilanlar 1-2 senedir duruyor.
1 Ekim ilçe meclisinde görüşülmüş. Plan yüzde 90 dedi arkadaşım. Klasik son oynamalar yapılır ABB'ye gider dedi. Haftaya gider. ABB meclisi 2 aya gündeme alır bence. Hadi bilemedin 3 ay. Ocak veya en geç Şubat ayında listeye asılır. Oradan yerimize bakarız.Plan 1 ekimde keçiören meclisinde onaylanıp ABB'ye mi sevkedildi şimdi?
Siz ne iş yapıyor sunuzBunlar doğru ise alım fırsatı
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.