W
WowTurkeySevdalısı
6-9 ay çizim
İlçe belediyesi meclis gündemi
ABB meclis gündemi
Askı süreci
1,5 yıl
Zaten itirazlar olur.
İlçe belediyesi meclis gündemi
ABB meclis gündemi
Askı süreci
1,5 yıl
Zaten itirazlar olur.
Kim dedi bunu ? Konut değil, depolama alanı oldu diye kim dedi ?Arkadaşlar Herkese İyi Günler.Bu Sayfayı Yıllar Önce Takip Ediyordum Sonradan Kapatıldı.3 Ay Önce Yeniden Açılmış Şimdi Kaydoldum.
Yukarı Haçilden 12 Yıl Önce 3 küçük Yer aldım.Ancak Çok Pişman Oldum.Yüzlerce Kez Keçiören Belediyesini Aradım Şahsen Başvurdum 4000 'e Yakın Instiğramdan Facebook tan Tivitirden ve Bizzat Kendi Sayfalarına Yazılar Yazdım.Turgut Altınok Yrd Merih Karayol İmar Md.Filiz Hn.İlçe Bşk.ilçe ve İl Encümen Üyeleri Şükrü Bey Fatih Ünal il Bşk Hakan Bey ve Üyelerine Milletvekillerine Bakanlara Genel Merkeze Cumhurbaşkanına Sonuç mu MALESEF SIFIR.Şimdi Yukarı Haçil'i Konut Değil Sade Depolama Alanı Yapmışlar.Çok Kötü.Biz Emsal ve Kat Yükseltilir Biran Önce Yapılaşmaya Açılır Derken Şu Ankara'nın ve Keçiören'in En Güzel Yeri ZEMİNİ Sağlam Yüksek Ankara Manzaralı Güney Cepheli Üstten 50 M.lik Yol Alttan Çevre Yolu Geçen Yukarı Haçile Revamı.Bari 2 Emsalli üstü Çıkmak Serbest Homofis Olan Sanayi ve Ticaret Bölgesi Yapsalardı
Emsal 0.50 olursa dedim. İyi okuyup cevap yazalım.500 metreye 1 daire düşermiş... Yahu tamam anladık birileri bu bölgeyi gözüne kestirmiş ama bari inanılacak bişeyler söyleyin. Bu bölge için gerçekten 6 kat sınırı oluşmuş ve bu bağlamda plan çizilecek ise mantıklı olan aliminyumcular sanayi sitesinin devamı niteliğinde plan çizip tüm bölgeyi Sanayi parseline çevirmek olur.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.