Her yıl 2 tane başlasa tamam işte
Bu üsthaçilde hisseleri olanlar için olumlu olur mu? BB’de kabul edilirse süreç nasıl ilerler?Encümenden arkadaşım ile görüştüm. Keçiören Belediyesi, Ankara Büyükşehir Belediyesine göndermiş, Kasım Aralık gibi ABB Meclis gündeminde oylanacak. Oy birliği ile kabul edilir zaten. Sonraki ay askıda olması bekleniyor. 2026 başında.
Yazmamışım. Üst Haçıl ile ilgili yazıyorum.
Bu konu ile alakalı bizleri ara ara bilgilendirirseniz memnun oluruz.Ben konu ile ilgili 2 gündür görüşmeler yaptım. Özetle bahsetmek isterim.
Belediyenin, meclis üyelerinin çoğunluğundan olur alması durumunda imarı değiştirme yetkisi olduğundan yasal bir sıkıntı görünmüyor. Ancak, bölgede arsası olanlar belediyeyi ve planları dava edip süreci en az 3-4 yıl uzatabiliyor. Belediyeden öğrendiğim, itirazları red edecekler.
Peki Havaalanı metrosu ne şekilde olacak. Ayrıca bu Belediyenin mi yoksa Ulaştırma Bakanlığının projesi.Ovacık
Karakaya ile ilgili bilgisi olan paylaşım yaparsa sevinirim. TeşekkürlerKarakayadan bir haber var mı acaba...
Tabii ki Ulaştırma ve Altyapı BakanlığıPeki Havaalanı metrosu ne şekilde olacak. Ayrıca bu Belediyenin mi yoksa Ulaştırma Bakanlığının projesi.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.