PURSAKLAR OTOBÜS SONDURAĞINA VE HASTANEYE YAKIN YERLER8 İLA 14 BİNLİ RAKAMLAR ÇOK
Son düzenleme:
PURSAKLAR OTOBÜS SONDURAĞINA VE HASTANEYE YAKIN YERLER8 İLA 14 BİNLİ RAKAMLAR ÇOK
burası ne yolu hocam. nerelerden geçiyor.
sağolun hocam.Mansur yavaş protokol yolu asfaltı diye arattır çıkar google da ,x te şubatta paylaştığı video var güzergahla ilgili.
Ben ihale tamamlandiginda araştırma yapmıştım. Ök-bil ile sima firmalarının sahipleri aynı kişilerdi hatta merkez adresleri de ayni yerdi diye hatırlıyorum, dolayısıyla aralarında çekilme devretme gibi bir durum olmaz. Olsa bile @BuGözNelerGördü nun dediği gibi kısım kısım alt yuklenicelere devredebilirler. Ancak ana sorumlu sima ile ök-bil olmaya devam eder. Tüm ihalelerde buyuk firmalar ihaleyi alıp hemen peşine alt firmalara taşere ederler. Böylece suya sabuna karışmadan para kazanırlar. Isi asil yapan alt firmalar olur lakin belediyeye karsi sorumluluk her zaman ihaleyi alan ana firmalarda olur. Endiselenecek bir durum yok.İhaleyi kazanan firmanın (Sima yol) İhalebul.com adresinde ihaleyle ilgili bu şekilde bilgiler var
Aslında merkez imar planı merkezdeki bütün ilçelerin eski tip 3 4 katlı yerleşiminin aynısı hatta arsalar daha büyük olduğundan daha havadar bir plan oluyor ancak Keçiören'e bağlı olunca bir de belediye de umursamadığı için köy kafasındaki halk ve müteahhitler kendi hukukunu sağlıyor. Mesela müteahhit 4 katlı 20 daireli bina yapıyor arazi içinde kapalı veya açık fark etmeksizin her dairenin 1 arabasını koyacak yeri yok. Bir de Keçiören belediyesi sağolsun kendi sorumluluğundaki yolların (=sokaklar) kaldırımlarını müteahhit insiyatifine bırakıyor e bu sefer insaflı müteahhit evet yaya kaldırımı yapıyor ama insafsız müteahhit binanın yola bakan kısmını arabalar park etsin diye parke taş döşüyor e hani yaya kaldırımı yok. Sonuç olarak denetim kurumlarının umrunda olmayan ve böylesi durumu ortada bir halkın kafasına göre düzen yürüttüğü bşr yer... DÜZELMESİ DİLEĞİYLEBugün baglumda idim ağır makinalar çalışıyor Hisar mahalleside dahil olmak üzere klasik arsaların hepsi dolmuş yol düzeni hiç yok sanki varoş gibi bakımsız bir sekilde kaderine bırakılmış güreş turnuvası vardı stadyumun orda bı yerde vah baglumda vah kaderine teslim edilmiş gibiydi
Biraz önce aradım yine standart aynı şeyi söylüyorlarArkadaşlar buraya birşeyler yazarak problemlerimiz çözülmüyor sadece biz okuyoruz o kadar herkes haftada bir net masayı arayarak imar için şikayet biraksin !!!
Peki net masa üzerinden şikayet oluşturdunuzmu ve bunu bizzat başkana gönderin dedinizmiBiraz önce aradım yine standart aynı şeyi söylüyorlar
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.